Frumusetea vine din fructe

Foloseste-te de fructele de sezon si recapata-ti tonusul.
  • Publicat:
Frumusetea vine din fructe
Frumusetea vine din fructe

Simti ca zapuseala de afara este o adevarata pacoste pentru frumusetea ta? Daca transpiratia, tenul deshidratat, ridurile sau pistruii iti dau batai de cap, contraataca! Foloseste-te de fructele de sezon si recapata-ti tonusul.

Foloseste-te de fructele de sezon si recapata-ti tonusul. Consuma fructe proasptele in cantitati mari. Acestea sunt deosebit de eficiente in hidratarea si hranirea tenului, conferindu-i un aspect sanatos, de piersicuta.

In plus, alimentatia bogata in fructe este cea mai ieftina metoda de ingrijire a tenului. La urma urmei, tot ce este natural, este si sanatos.

Fructele noastre preferate:

Bogate in antioxidanti, vitamina C si E, fructele de padure fac adevarate minuni pentru tenul tau. Acestea ajuta pielea sa-si creeze stratul de colagen care este vital pentru o piele neteda. Adauga-le in cerealele de dimineata, prepara-le sub forma de desert sau consuma-le ca atare, sunt absolut delicioase!

Mango ar trebui sa fie de nelipsit din dieta oricarei doamne sau domnisoare cu pretentii. Tenul capata stralucire datorita complexului beta-caroten, vitaminele si antioxidantii tin la distanta semnele imbatranirii, iar nutrientii sporesc capacitatea de regenerare a pielii. Rasfata-te toata vara cu acest fruct si te vei simti ca o diva.

Aplica feliute de pepene galben pe fata si pe decolteu, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Vitaminele si complexul de antioxidanti stimuleaza regenerarea celulara, activeaza productia de substante care fixeaza apa in epiderma si lasa in urma o piele ce respira tinerete.

Curata-ti tenul cu o pasta de papaya, pe care o poti obtine singura acasa, amestecand cateva bucatele in blender. Enzimele continute in acest fruct actioneaza ca un puternic exfoliant, eliminand celulele moarte de la suprafata pielii. Se recomanda in special pentru tenul uscat care se invioreaza instantaneu.
 

Citeste si Alimente anti-aging pentru un super look de vara
                  Frumusetea trece prin stomac

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”