Iata un top al alimentelor facute sub o forma sau alta din… plastic. Acestea nu sunt folosite de catre organism. Dimpotriva, il obosesc puternic in incercarea de a le elimina.
Si aceasta se intampla doar in cazul in care sunteti perfect sanatosi. Daca nu, plasticele se depoziteaza in celulele dvs. Pe termen lung, depozitele inseamna cancer.
1. Branzeturi care nu sunt preparate din lapte. La toate raioanele de branzeturi vrac gasiti calupuri uriase cu aspect de branza sau cascaval facute din grasimi hidrogenate, adica din margarina. Acestea sunt condimentate cu diverse arome, astfel incat devin perfecte ca topping-uri de pizza. Industria alimentara are doi aditivi care imita pur si simplu perfect gustul de banza!
2. Praful de proteine se gaseste in pateuri din carne sau vegetale si e folosit de catre industrie din motive… tehnice. Da un gust bun si consistenta. Unele prafuri sunt alergene, cu un efect nociv asupra rinichilor sau ficatului.
3. Mix-urile de patiserie. |n acesta categorie intra atat amestecurile de faina, dar si foile pentru placinta. Pe langa faptul ca va ingrasa, aduc in corp o cantitate impresionanta de compusi asemanatori plasticului.
4. Dulciuri superindustrializate, in special jeleuri si bomboane. Nici un ingredient din aceste produse nu este natural. Acestea trebuie evitate chiar de catre destinatarii-tinta: copii. Pana la 3 ani, sistemele lor metabolice nu le permit sa elimine aceste substante nocive si, prin consum regulat, pot sa creeze premisele bolilor metabolice grave.
5. „Sucurile naturale” de supermarket contin sub 1% fruct sau ceai. |n rest, chimia sa traiasca!
Citeste si: Plasticul nu face casa buna cu mancarea