Ciupercile, la categoria super-alimentelor

Atunci când provin din mijlocul naturii, ciupercile au puteri miraculoase în combaterea cancerului mamar, susţin oamenii de ştiinţă americani după ce au descoperit că acelea albe, comune, inhibă extinderea tumorilor maligne.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ciupercile, la categoria super-alimentelor

Atunci când provin din mijlocul naturii, ciupercile au puteri miraculoase în combaterea cancerului mamar, susţin oamenii de ştiinţă americani după ce au descoperit că acelea albe, comune, inhibă extinderea tumorilor maligne.

Anumite substanţe pe care le conţin se pare că acţionează direct asupra unei proteine care sintetizează estrogenul din organism şi care stimulează tumorile ce se formează la nivelul sânului.

Consumaţi ciuperci aşadar, pentru că stopează creşterea şi proliferarea celulelor canceroase.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult