Geanina Ilieş mănâncă broccoli şi usturoi

Prezentatoarea de ştiri de la Antena 1 este o adeptă a mâncării naturale şi a sportului. Ea are un băieţel de şase ani şi jumătate. Pentru că primăvara este un moment propice pentru a introduce în meniul zilnic salate, Geanina Ilieş recomandă pentru cititorii ”Ce se întâmplă, doctore?” una de broccoli cu usturoi.
  • Publicat:
Geanina Ilieş mănâncă broccoli şi usturoi

 

Prezentatoarea de ştiri de la Antena 1 este o adeptă a mâncării naturale şi a sportului. Ea are un băieţel de şase ani şi jumătate. Pentru că primăvara este un moment propice pentru a introduce în meniul zilnic salate, Geanina Ilieş recomandă pentru cititorii ”Ce se întâmplă, doctore?” una de broccoli cu usturoi.
 
Ingrediente: o legătură mare de broccoli, ¼ de cană cu oţet de orez (sau oţet de mere), sare, piper, 2 linguriţe cu muştar, 1 căpăţână de usturoi zdrobită.
 
Mod de preparare:
Legătura de broccoli se spală bine. Se desfac bucheţele în bucăţele mici. De la tulpină se îndepărtează părţile lemnoase. Folosiţi un cuţit mic, ascuţit. Tulpina se taie în fâşii înguste. Se pun broccoli, tulpina şi inflorescenţele într-un dispozitiv de fierbere la aburi, se la lasă pe foc circa 8 minute.

Se încearcă cu un cuţit sau furculiţă. După ce s-a înmuiat, se trece printr-un jet de apă rece, îi va păstra culoarea vie.

 
În tot acest timp, trebuie să fie gata dressingul. Acesta se obţine din oţet, muştar, sare, piper şi usturoi zdrobit. Puneţi broccoli într-un bol, turnaţi peste el dressingul. Dacă vă place salata condimentată, puteţi să mai adăugaţi sare şi piper. O porţie are în jur de 100 de calorii.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult