Prezentatoarea de ştiri de la Antena 1 este o adeptă a mâncării naturale şi a sportului. Ea are un băieţel de şase ani şi jumătate. Pentru că primăvara este un moment propice pentru a introduce în meniul zilnic salate, Geanina Ilieş recomandă pentru cititorii ”Ce se întâmplă, doctore?” una de broccoli cu usturoi.
Ingrediente: o legătură mare de broccoli, ¼ de cană cu oţet de orez (sau oţet de mere), sare, piper, 2 linguriţe cu muştar, 1 căpăţână de usturoi zdrobită.
Mod de preparare:
În tot acest timp, trebuie să fie gata dressingul. Acesta se obţine din oţet, muştar, sare, piper şi usturoi zdrobit. Puneţi broccoli într-un bol, turnaţi peste el dressingul. Dacă vă place salata condimentată, puteţi să mai adăugaţi sare şi piper. O porţie are în jur de 100 de calorii.