Pentru că se apropie sezonul cald, revista “Ce se întâmplă, doctore?” a intrat în culisele vieţii sănătoase a Andreei Raicu şi a aflat câteva trucuri utile pentru oricine îşi doreşte un corp suplu. Alimentaţia sănătoasă şi mişcarea susţinută fac parte din programul zilnic al vedetei, care ne dezvăluie în premieră silueta de plajă, în costum de baie.
”În zilele foarte lungi când nu am timp să comand sau să merg la masă, plec de acasă cu caserola de mâncare, pe lângă migdalele care nu îmi lipsesc din geantă. În caserola mea se găsesc fructe, legume şi preparate pe care le cumpăr de la restaurantele raw vegan sau vegetariene” mărturiseşte Andreea Raicu în numărul de mai al revistei ”Ce se întâmplă, doctore?”.
Cât despre sport, Andreea Raicu mărturiseşte că şi-a descoperit pasiunea pentru mişcare după vârsta de 25 de ani. ”Lucrurile s-au schimbat în momentul în care a început emisunea Big Brother când sportul a fost cel care a reuşit să îmi dea energia de care aveam nevoie pentru a face programului extrem de solicitant.
Atunci am înţeles cât de important este sportul şi faptul că îţi dă o stare psihică şi fizică extrem de bună oricât de obosit eşti” spune Andreea Raicu în numărul de mai al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.
Un corp lucrat face casă bună cu o piele îngrijită, iar cititoarele “Ce se întâmplă, doctore?” se pot inspira şi din alegerile Danei Rogoz, în ceea ce priveşte îngrijirea tegumentului.
“Prefer un machiaj cât mai natural. Pentru filmări sau şedinţe foto îmi place să testez tipuri cât mai diferite de machiaj. Dar în viaţa de zi cu zi, încerc să nu-mi încarc tenul prea tare. Altfel, cred că este vorba de gene bune – deci, mama e vinovată! Folosesc creme de hidratare constant, iar uleiul de nucă de cocos e prietenul meu cel mai bun” declară Dana Rogoz.
Tot în numărul de mai,
Oana Cuzino le propune cititorilor, după încheierea postului, un program corect de revenire la alimentaţia echilibrată. “La modul ideal, ar trebui să păstrăm cât mai mult din bunele efecte acumulate. Atunci când sistemul nostru digestiv “amorţit” revine la activitatea obişnuită, dorinţa de a mânca va fi intensă. Aici trebuie să intervină voinţa, disciplina şi autocontrolul dobândite în perioada postului.
În prima săpămâna, pe lângă cantităţile de legume, cereale şi fructe crude, se vor adăuga proteine mai uşoare, precum lactatele degresate, iar o dată la două zile, preferabil dimineaţa, un ou. Iaurtul, kefirul şi sana reprezintă alimente sănătoase care pot fi reintroduse fără grijă în alimentaţia zilnică” recomandă Oana Cuzino. Iar la capitolul frumuseţe, vedeta PROTV trece în revistă cele mai eficiente remedii împotriva duşmanului numărul unu al femeilor: celulita.
Alte subiecte dezbătute pe larg în numărul de mai al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” sunt importanţa hormonilor estrogeni în organism, abordarea medicală corectă a infecţiei cu HPV şi topul metodelor de prevenire a celor mai frecvente forme de cancer.