Pepene pe pat de portocale

Pepene pe pat de portocale - reteta
  • Publicat:
Pepene pe pat de portocale

Ingrediente:

500 g pepene fără seminţe, tăiat în cuburi mici
2 ceşti suc de portocale
o ceaşcă suc de grepfrut
½ ceaşcă de lămâie
2 portocale tăiate în cuburi
2 linguriţe de miere
mentă proaspătă

Mod de preparare:

Mierea la temperatura camerei se amestecă cu sucul de lămâie. Apoi combinaţi sucul de portocale, de grepfrut, dar şi lămâia cu miere. Puneţi la frigider. În acest timp, tăiaţi în bucăţi mari pepene. Le adăugaţi peste felii de portocale şi asezonaţi cu câteva frunze proaspete de mentă, zdrobite în prealabil.
Puneţi amestecul în cupe mari de îngheţată alături de câte două cuburi de gheaţă. Iar deasupra turnaţi sucul de citrice.
Aveţi o combinaţie perfectă de vitamine din citrice, pepene de sezon, dar şi din mierea naturală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vin fiert cu ciocolată amară
Vin fiert cu ciocolată amară
Recomandări: