Ingrediente:
Preparare:
Scoatem codiţele căpşunilor şi le mixăm la robot sau blender. Dacă vreţi să obţineţi o îngheţată mai fină, atunci strecuraţi printr-o sită piureul de căpsuni obţinut, înlăturând astfel sâmburii.
Amestecăm din nou în blender fructele adăugând iaurtul. Batem frişca, apoi o adaugăm la compoziţia de căpşuni şi iaurt. Punem apoi şi mierea de albine. Cantitatea de miere poate fi variabilă, în funcţie de cât de dulci sunt căpşunile.
Dacă avem aparat de îngheţată, punem compoziţia în aparat şi îngheţata va fi cremoasă, fără ace de gheaţă. Dacă nu avem, scoatem cam la 40 minute vasul din congelator şi mixăm ca să împiedicăm astfel formarea acelor de gheaţă. După câteva ore de stat la congelator putem servi îngheţata.