Multe persoane acumulează kilograme în plus pe timpul iernii, iar în sezonul cald, slăbitul devine o prioritate pentru cei ce vor să aibă o siluetă de invidiat. Nu trebuie să apelezi la diete drastice pentru a-ţi modifica dimensiunile în scurt timp, ci poţi ajunge la rezultatele dorite chiar şi cu o dietă uşoră, al cărei atu este micul dejun. Iată cum arată meniul conceput să slăbești în 15 zile 7 kilograme.
Cu ajutorul acestui meniu conceput pentru 15 zile, poţi ajunge nu doar să scapi de kilogramele în plus, ci şi să-ţi reglezi metabolismul. Pentru restul meselor, este indicat să eviţi mâncărurile grase şi cele cu carbohidraţi care nu oferă niciun beneficiu organismului.
Iată cum arată meniul pe 15 zile care te ajută să slăbeşti 7 kilograme.
Mic dejun 1: o jumătate de banană, 120 de grame de fructe de pădure şi un smoothie făcut din 120 de mililitri de lapte şi pudră proteică de orez.
Mic dejun 2: iaurt grecesc, 50 de grame de măsline şi 130 de grame de orez brun.
Mic dejun 3: o salată de fructe care să conţină o jumătate de banană, un măr, o portocală, dar şi avocado şi nuci, pentru senzaţia de saţietate.
Mic dejun 4: 250 de grame de broccoli fiert, amestecat cu o lingură de ulei de măsline extravirgin.
Mic dejun 5: un ou fiert, o felie de brânză, o felie de pâine integrală.
Mic dejun 6: o mâncare de ciuperci preparată fără ulei şi condimentată după gust.
Mic dejun 7: o supă de pui.
Mic dejun 8: 250 de grame de cireşe şi o felie de brânză degresată.
Mic dejun 9: o salată de ridichi, cu un ou fiert şi o felie de pâine integrală.
Mic dejun 10: 200 de grame de mâncare de fasole verde (înăbuşită).
Mic dejun 11: 120 de grame de ton în suc propriu (nu în ulei) cu două felii de pâine integrală prăjită, pătrunjel şi ardei iute.
Mic dejun 12: două felii de pâine integrală prăjită pe care să întindeţi câte o lingură de brânză de vacă degresată, iar peste să presăraţi seminţe de in.
Mic dejun 13: două linguri de unt de soia şi 3-5 felii de banană, amestecate şi întinse pe două felii de pâine integrală prăjită.
Mic dejun 14: un baton din fulgi de ovăz, un măr şi un pahar cu lapte rece, degresat.
Mic dejun 15: o felie de pepene galben şi un ceai verde, neîndulcit.
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]
Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video.
Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...