Chef Vasi Bejenaru: cea mai gustoasă rețetă de fasole cu ciolan afumat

Cel mai popular preparat este fasolea cu ciolan și, pentru a afla secretul din spatele gustului delicios, chef Vasi Bejenaru ne-a invitat în bucătărie.
  • Publicat:
  • Actualizat:

În sezonul rece, preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Unul dintre cele mai populare este fasolea cu ciolan și, pentru a afla care este secretul din spatele unui preparat delicios, chef Vasi Bejenaru ne-a invitat în bucătărie și ne-a surprins papilele gustative.

Fasole cu ciolan afumat- ingrediente:

  • 1kg fasole;
  • 1kg ciolan afumat Matache Măcelaru’ de la Cris-Tim;
  • 10g sare;
  • 1 vârf de cuțit piper proaspăt măcinat;
  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei;
  • 2 linguri pastă de tomate;
  • 2 foi de dafin;
  • 1/2 linguriță cimbru;
  • 1 legătură de mărar;
  • 3-4 linguri de ulei;
  • ceapă verde tocată;
  • boia de ardei dulce afumată.

Pentru a descoperi rețeta integral și secretele din spatele gustului tradițional, urmărește materialul realizat de Ce se întâmplă, Doctore? alături de chef Vasi Bejenaru, Cris-Tim și Carul cu Bere.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult