Ai poftă de un preparat tradițional, dar nu știi ce să gătești? Împreună cu prietenii de la Cris-Tim venim către tine cu o sugestie delicioasă: varză călită cu cabanos. Pentru această rețetă nu ai nevoie de prea multe ingrediente, iar vedeta rețetei sunt cabanoșii de la Cris-Tim, care fac parte din produsele cu etichetă curată. Nu conțin gluten, nu conțin soia, arome artificiale și monoglutamat de sodiu adăugat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie cabanosul rondele. Se pune la prăjit până se rumenește. Se scoate cabanosul și în același ulei se pune ceapa la călit până devine aurie, se pune pasta de tomae, se amestecă și după se pune varza murată tocată împreună cu foile de dafin și piperul.
Se lasă la foc mic cam 30 de minute, amestecând din când în când, să nu se lipească. După care se pune cabanosul și se mai lasă la fiert cam 10 minute. Se servește cu mămăligă și ardei iute. Poftă bună!