5 moduri extraordinare de a te bucura de viață chiar dacă ești singură acum

  • Publicat:
5 moduri extraordinare de a te bucura de viață chiar dacă ești singură acum
Sursa foto: pexels

Desigur că noi toate ne dorim să ne întâlnim sufletul pereche, să construim o familie și un loc pe care să îl numim acasă. Însă nu tuturor ne și iese atunci când ne dorim asta. Și nu trebuie să disperăm! Ba dimpotrivă. Trebuie să găsim recunoștință și pentru perioadele noastre de solitudine, să profităm la maximum de libertate și să trăim! 

Cum să te bucuri de viață atunci când ești single

Fă ceea ce îți place atunci când îți place

Când ești singură, nu mai depinzi de nimeni și nimeni nu mai depinde de tine. Astfel, ai toată libertatea de a te ocupa de tine. Fii dezordonată, fă un maraton de seriale, mănâncă cât vrei sau fă-ți o schimbare de look! Învață să te redescoperi și prinde curaj să faci tot ce într-o relație de cuplu nu obișnuiai.

Citește și: Ai grijă de tine! Lasă să mai trăiască și sufletul tău!

Ocupă-te mai mult de tine, menține-te sănătoasă și frumoasă

Așa cum este de așteptat, când rămâi singură, ai atât de mult timp liber după job! Fie că vrei să mergi la sală sau la coafor, că vrei să îți prepari o cină delicioasă sau să te răsfeți cu o rutină de skincare la tine acasă, fă toate aceste lucruri! Acum nu mai ești contracronometru. Simte-te bine! Savurează fiecare moment petrecut cu tine.

Organizează o escapadă spontană!

Cum nu mai depinzi de programul iubitului tău, poți face orice îți dorești. Și ce poate fi mai plăcut sau mai palpitant decât o vacanță luată la impuls? Ia-ți prietenele și fugi în lume! Sau pleacă de una singură. Cu siguranță, experiența va fi una de neuitat!

Ocupă-te mai mult de ascensiunea ta profesională

O relație întotdeauna va avea urcușuri și coborâșuri, iar când emoționalul este la pământ, parcă nici randamentul la muncă nu este același.

Profită astfel de perioadele în care ești singură și mută-ți focusul pe tine. Pe creștere, dezvoltare, evoluție. Fă cursuri de perfecționare în domeniul în care activezi, muncește să ajungi pe poziția la care râvnești sau demonstrează tuturor că ești demnă de aprecieri și laude.

Acceptă-te și iubește-te așa cum ești, că un tot

Când ești singură, s-ar prea putea să redescoperi o nouă versiune de a ta. Care poate fi mai cool decât cea de se află într-o relație de cuplu.

Fii blândă cu tine, acceptă-te și învață să te iubești mai mult. Căci valorezi mult. Investește în tine, citește mai mult, fă sport, redecorează-ți casa, fă un curs de mindfulness, preocupă-te de tine ca un tot – fizic, mental, spiritual.

Citește și: Exercițiile de mindfulness: beneficii și cum le poți integra în rutina zilnică

Pas cu pas, experiență cu experiență, vei descoperi ce te face cu adevărat împlinită! Fericirea este doar în tine!

Surse: Oberlo, Well and Good, DiveThru

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”