De cele mai multe ori ne dorim ca micul dejun să fie deosebit, iar asta pentru că modul în care ne începem dimineața ne poate dicta întreaga zi. Deși este o rețetă destul de simplă, cu siguranță nu alegi să o prepari în fiecare zi. Așadar, ceea ce-ți propunem astăzi este o rețetă de budincă cu croissant, șuncă și brânză.
Nu ai nevoie de mult timp la dispoziție să o prepari. Îți ia 15 minute să te poți bucura de rezultat, iar rețeta pe care ți-o propunem este pentru trei-patru persoane.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Feliază croissantele și umple-le cu felii de șuncă Praga Matache Măcelaru’ și brânză. Închide-le și presează-le ferm până când se aplatizează.
Într-o tigaie pune untul la încins. Aranjează croissantele în tigaie astfel încât să aibă suficient spațiu și lasă-le la foc mediu pentru două minute, pe fiecare parte.
Între timp, bate ouăle și laptele, asezonează cu sare și piper, apoi adaugă compoziția peste croissantele pe care deja le-ai mutat într-o tavă. Lasă-le la cuptor la temperatură medie pentru șapte minute. Se servesc calde. Poftă bună!