Brioșe cu ruladă de pui și cașcaval | REȚETĂ

Alături de prietenii noștri de la Matache Măcelaru' venim către tine cu o rețetă super rapidă de brioșe cu ruladă de pui și cașcaval.
  • Publicat:

Brioșele sunt preparate versatile care ne permit să le consumăm atât dulci, cât și sărate, ca aperitiv. Alături de prietenii noștri de la Matache Măcelaru’ venim către tine cu o rețetă super rapidă de brioșe cu ruladă de pui și cașcaval, pentru care nici nu-ți trebuie prea multă îndemânare în bucătărie.

Brioșe cu ruladă de pui și cașcaval

Ingrediente:

  • 10 linguri de făină
  • 10g praf de copt
  • Un praf de sare
  • 150g Ruladă de pui Matache Măcelaru’
  • 250ml lapte bătut
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 50g măsline
  • 100g ciuperci
  • 1-2 gogoșari
  • 100g cașcaval ras

Mod de preparare:

Se lasă cuptorul la preîncălzit la 160 grade Celsius.

Se adaugă toate ingredientele într-un bol mai mare și se amestecă până se omogenizează.

Se adaugă compoziția în formele pentru brioșe și se lasă la cuptor pentru 20-30 de minute.

După ce se scot din cuptor se lasă la răcit pentru a putea fi servite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Cum să mănânci ieftin și sănătos
Cum să mănânci ieftin și sănătos