Dacă vă doriți o băutură sănătoasă, cu multiple proprietăți benefice, ceaiul de ghimbir este soluția. Acesta ar putea fi consumat frecvent.
Preparați-l din rădăcină proaspată de ghimbir! După curățarea de coajă, rădăcina trebuie dată pe răzătoare pentru maximum de beneficii. Adăugați apă fierbinte peste rădăcina rasă și obțineți o băutură tonică, energizantă, care are multiple beneficii. Ceaiul de ghimbir se poate bea ca atare sau cu miere și lămâie.
Ghimbirul se foloseste de mii de ani în medicina ayurvedică datorită proprietăților sale.
Atenție însă în cazul persoanelor cu boli renale, boli cronice sau al gravidelor. Persoanele cu boli cronice, boli renale, care iau tratamente, și femeile însărcinate ar trebui să discute cu medicul înainte de a consuma ceaiul de ghimbir. De asemenea, atenție la excese chiar și în cazul persoanelor sănătoase.
Pentru informații despre sănătate, vă așteptăm și pe canalele noastre de youtube, insta și tik tok! Nu uitați ca pe youtube să activați notificările!