Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și, pentru că mulți dintre noi nu ne putem începe ziua fără să ne bucurăm papilele gustative cu preparate delicioase, dar ușoare și rapide, vă propunem să încercați o rețetă super delicioasă și pe gustul oricărui pofticios. Ce zici de bărcuțe cu Salam Săsesc de la Cris-Tim, cașcaval și ou? Este un mic dejun rapid și redus în carbohidrați și o sursă excelentă pentru un plus de energie.
Ingrediente:
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius. Într-o tavă de brioșe adaugă feliile de Salam Săsesc, câte patru în fiecare formă, care să construiască o bază pentru ingredientele pe care urmează să le folosim. Adaugă în fiecare bărcuță formată mozzarella rasă și sparge câte un ou în centru. Asezonează cu sare și piper.
Lasă-le la cuptor timp de 12-15 minute și adaugă pătrunjelul tocat înainte de servire. Poftă bună!