Chips-uri din Salam de Sibiu IGP Cris-Tim

Iată o rețetă de chips-uri din Salam de Sibiu IGP Cris-Tim, o alternativă ușor de preparat pentru serile cu prietenii. Pot fi servite ca aperitiv, alături de iaurt grecesc
  • Publicat:
  • Actualizat:
Chips-uri din Salam de Sibiu IGP Cris-Tim
Foto: envato

Înlocuiește clasicele chips-uri de cartofi cu varianta crunchy și bogată în proteine. Este vorba de chips-uri din Salam de Sibiu IGP Cris-Tim, o alternativă ușor de preparat pentru serile cu prietenii. Pot fi servite ca aperitiv, alături de iaurt grecesc sau alte dressing-uri delicioase. Vestea bună? Le poți prepara și la air fryer!

Ingrediente pentru rețeta de chips-uri din salam

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 180 grade Celsius.

Pe o tavă cu hârtie de copt pune feliile de salam într-un singur strat și lasă-le la cuptor timp de 15-20 de minute, până se rumenesc și devin crocante.

Transferă feliile de salam pe un șervețel de hârtie și lasă-le să se răcească.

Adaugă iaurt grecesc într-un bol, pentru a-l servi ca dressing.

Poți urma aceiași pași în cazul în care nu vrei să prepari chips-urile de salam la cuptor, ci la air fryer.

Alte variante de dressing:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult