Propunerea noastră de astăzi este una delicioasă, care îmbină două gusturi și texturi diferite ce se completează perfect. Este vorba de sparanghel cu Bacon, o rețetă despre care nouă ne place să spunem că îți lasă gura apă! Pentru a obține gustul, savoarea și texturile despre care vă vorbim, nu trebuie să vă lipsească Baconul de la Cris-Tim, fiind un produs cu Eticheta Curată: fără gluten, fără soia, fără arome artificiale și fără monoglutamat de sodiu adăugat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curăță sparanghelul foarte bine și se taie cozile tari. Se ia fiecare bucată de sparanghel și se înfășoară într-o felie de bacon. Se așază pe o tavă cu hârtie de copt. Se adaugă ulei de măsline deasupra, usturoi granulat, sare și piper. Se pun la cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius și se lasă timp de 20-30 de minute. Se scot din cuptor și se presară mozzarella rasă deasupra, apoi se mai lasă încă 5-10 minute.
Poftă bună!