6 frunze de varză, 2 mere și o jumătate de lămâie. Rețeta simplă care regenerează ficatul și-l curăță de toxine

Ficatul este unul dintre organele căruia nu îi acordăm atenția cuvenită. De obicei, el resimte cel mai mult efectele unui regim alimentar nesănătos.
  • Publicat:
6 frunze de varză, 2 mere și o jumătate de lămâie. Rețeta simplă care regenerează ficatul și-l curăță de toxine
sursa foto: envato

Ficatul este singurul organ al omului care se poate regenera. Specialiștii recomandă, însă, să avem grijă la timp de funcțiile hepatice, pentru că este posibil să nu le mai putem regenera atunci când va fi nevoie. Pentru a regenera ficatul, nu aveți nevoie decât de câteva alimente bio. Iată care sunt acestea! 

Băutura naturistă care ajută ficatul să se regenereze

Atunci când ficatul este supraîncărcat cu toxine, cele mai des întâlnite simptome sunt oboseala cronică, petele pe piele, stările de greață și leșin, dar și pielea palidă. De aceea, vă recomandăm să preparați o băutură care vă va regenera rapid ficatul. Astfel, veți reuși să eliminați toxinele dăunătoare, dar și să obțineți o absorbție mai bună a proteinelor.

Această rețetă este alcătuită doar din ingrediente naturale, care vă vor ajuta să vă regenerați ficatul în cel mai sigur mod posibil. Cu toate acestea, cura pe care vă vom prezenta în materialul de mai jos nu va înlocui vizita la medicul specialist. Iată de ce ingrediente ai nevoie:

  • 6 frunze de varză
  • o jumătate de lămâie (fără coajă)
  • 2 mere roșii (spălate și curățate)
  • un sfert de rădăcină de ghimbir (de mărime mică)
  • o sfeclă roșie (spălată și curățată)
  • 3 morcovi (spălați și curățați).

Mod de preparare:

Prima dată se amestecă toate ingredientele folosind un storcător de fructe. Sucul natural obținut se servește cu gheață imediat după ce l-ați preparat. Astfel, merele vor ajuta la detoxificarea canalului digestiv și la restaurarea echilibrului în sistemul digestiv.

În plus, ghimbirul este foarte util în tratarea afecțiunilor digestive ca balonarea, constipația și flatulența și combate inflamațiile apărute la nivelul ficatului. Pe de altă parte, sfecla și morcovii sunt legume bogate betacaroten (vitamina A) și vor regenera ficatul treptat.

Citește și: Vestea momentului pentru românii cu alergie la ambrozie. Legea a fost modificată și promulgată

Urmărește CSID.ro pe Google News