Sunt momente în care preparatele tradiționale românești ne fac cu ochiul, dar ce faci când n-ai toate ingredientele? Răspunsul vi-l dăm noi: deveniți creativi și reinterpretați rețetele! Astăzi vă propunem alături de prietenii de la Cris-Tim, o rețetă de tocăniță de fasole cu Salam Săsesc. Pentru acest preparat îți sugerăm să folosești Salamul Săsesc de la Cris-Tim, iar asta pentru că are eticheta curată, adică nu conține soia, gluten, arome artificiale, monoglutamat de sodiu adăugat, MDM sau amidon.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbeți fasolea în apă până când este aproape moale, apoi scurgeți apa. Într-o oală mare, căliți ceapa și usturoiul în ulei de măsline. Adăugați morcovii și Salamul Săsesc Cris-Tim, și căliți-le puțin. Turnați cuburile de roșii sau sosul de roșii în oală și adăugați condimentele.
Adăugați fasolea și suficientă supă de legume sau apă pentru a acoperi toate ingredientele. Lăsați să fiarbă la foc mic până când fasolea este complet moale și toate ingredientele sunt bine aromate.
Foto: shutterstock