Suntem în perioada Postului Paștelui, așa că Chef Sorin Bontea a dezvăluit o rețetă de gogoși de post. O poate prepara oricine acasă, simplu și rapid. În plus, nu necesită ingrediente sofisticate!
Chiar dacă suntem în postul Paștelui, există și deserturi care nu conțin lapte, unt și ouă. Gogoșile sunt preparate des de gospodine, iar rețeta nu este deloc complicată. Chef Sorin Bontea le-a arătat fanilor cum se face rețeta de gogoși de post.
Fostul jurat de la Chefi la cuțite a prezentat rețeta pe internet și a dezvăluit care sunt ingredientele necesare pentru aceste gogoși. Ingredientele sunt la îndemâna oricui, iar pregătirea gogoșilor este una simplă. La final, rezultatul va fi unul spectaculos!
„Gogoși de post: 1 kg făină, 750 ml apă, 35 g drojdie proaspătă, 4 linguri zahăr, 1/2 lingură sare, 4 linguri ulei floarea soarelui. Se amestecă toate ingredientele și se lasă la dospit și gata gogoșile!”, a transmis Chef Sorin Bontea pe Facebook.
Sursa foto: Facebook Chef Sorin Bontea