Rețetă ardei umpluți de post, ca la Mănăstirea Prislop. Cea mai gustoasă rețetă pe care o poți încerca în Postul Paștelui

  • Publicat:
Rețetă ardei umpluți de post, ca la Mănăstirea Prislop. Cea mai gustoasă rețetă pe care o poți încerca în Postul Paștelui

Suntem în Postul Paștelui, iar românii au început deja să fie mult mai atenți la ce mănâncă și cum se comportă.

 

O rețetă de ardei umpluți de post, după cea a măicuțelor de la Mănăstirea Prislop, e încercată în ultima perioadă de tot mai mulți credincioși. Se face ușor și e foarte sănătoasă și gustoasă.

Pentru început, primul pas e să speli bine ardeii grași și cu atenție îndepărtează cotorul, păstrând partea superioară pentru a forma un capac. Curăță interiorul de semințe. Mai apoi curăță și spală celelalte legume. Tocă ceapa mărunt, iar ardeiul și ciupercile în cubulețe mici. Morcovul se rade pe răzătoarea mică. Vezi AICI pașii următori, dar și lista de ingrediente.

Urmărește CSID.ro pe Google News