Rețeta de foccacia de post a lui Chef Sorin Bontea. Ingredientele simple din care se prepară

Celebrul bucătar le-a arătat fanilor cum se prepară!
  • Publicat:

Suntem în Postul Paștelui, așa că chef Sorin Bontea a ieșit la înaintare cu o delicioasă rețetă de foccacia de post. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente pentru a o găti. Iată care sunt acestea și care este modul de preparare! 

Rețeta de foccacia de post a lui Chef Sorin Bontea

Foccacia este extrem de delicioasă și merge savurată simplă, dar și ca fel principal sau ca aperitiv. În această perioadă, românii țin post, iar chef Sorin Bontea le-a arătat fanilor virtuali cum prepară foccacia de post. Rețeta este una simplă și aveți nevoie doar de câteva ingrediente din bucătărie. Dacă urmați indicațiile bucătarului celebru, foccacia va fi ieși pufoasă și gustoasă!

Ingrediente pentru rețeta de foccacia:

  • 600 gr făină
  • 3 gr drojdie uscată
  • 480 ml apă
  • 12 gr sare
  • 30 ml ulei măsline
  • roșii cherry
  • măsline negre
  • rozmarin.

Mod de preparare:

Modul de preparare este unul simplu! Toate ingredientele se amestecă și se obține un aluat elastic, nelipicios, care va sta la dospit aproximativ 1 oră. La final, blatul va ieși pufos, iar toppingurile de roșii cherry și măsline negre îi vor da preparatului un gust desăvârșit!

Citește și: Rețeta inventată de paste de post a lui chef Scărlătescu. Ai nevoie de 2 ingrediente pentru sos!

Sursa foto: facebook Sorin Bontea

Urmărește CSID.ro pe Google News