Ouă umplute: aperitive gustoase și ușor de pregătit pentru masa de Paşte

Ouăle umplute nu pot lipsi de pe masa de Paşte. Ele sunt aperitive gustoase care se prepară uşor.
  • Publicat:
Ouă umplute: aperitive gustoase și ușor de pregătit pentru masa de Paşte
Ouă umplute: aperitive gustoase și ușor de pregătit pentru masa de Paşte

Ouăle umplute nu pot lipsi de pe masa de Paşte. Ele sunt aperitive gustoase care se prepară uşor.

Ouăle umplute reprezintă o alegere extrem de bună pentru un aperitiv sau o gustare. Pe lângă aspectul plăcut, care poate da o notă veselă oricărei mese, ouăle umplute sunt şi săţioase.

Rețeta perfectă pentru ouă umplute

Ouăle umplute se găsesc pe aproape fiecare masă de Paşte. Majoritatea românilor le prepară după reţeta clasică şi simplă în care compoziţia se face din gălbenuşul fiert pasat fin şi amestecat cu puţină maioneză, sare şi piper, potrivit savoriurbane.com.

Ouăle pot fi umplute şi cu alte ingrediente, precum cremă de brânză, peşte sau pate de ficat. De asemenea, ele pot fi decorate cu icre roşii sau negre, somon afumat, sardine, măsline sau ardei graşi coloraţi. Totodată, ouăle pot fi umplute şi sosul remoulade sau sosul tartar.

Citește AICI continuarea articolului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandări: