Mihaela Bilic, un nume consacrat în domeniul nutriției, și-a transformat cariera în propriul său stil de viață. Ea inspiră și educă mii de oameni cu privire la importanța unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Cu toate acestea, într-un interviu recent acordat revistei VIVA!, Mihaela Bilic a dezvăluit că meniul său zilnic nu este lipsit de „plăceri vinovate”.
„Pentru mine nu este o dietă, ci un stil de viață. Bugetul meu de calorii este foarte mic, și atunci prefer că îl cheltuiesc pe tot la o masă de seară, care să fie satisfăcătoare. Senzația de foame se educă asemenea unui mușchi. Pe o scară de la 0 la 10, trebuie să învățăm să mâncăm doar când ne este foame de nota 7.
Eu mănânc din toate și fac un efort să mănânc puțin. Nu am niciun fel de interdicții. Merg pe principiul: doza face otrava. Atâta vreme cât nu abuzezi cu cantitatea, totul este sănătos. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele.”, a mărturisit nutriționista pentru VIVA!.
Nutriționista a mărturisit că nu are interdicții alimentare. Vedeta se bucură de orice preparat și reușește să își satisfacă orice poftă.
Ea a demontat și mitul privind micul dejun. Ea consideră că nu este o masă obligatorie mai ales în cazul celor care își doresc să slăbească.
„Este ideal pentru un copil în creștere, care are stomacul mic și se mișcă mult. Însă adulții au nevoie de pauză alimentară de 5 ore între mese, iar micul dejun poate fi doar simbolic.”, spune Mihaela Bilic, pentru sursa citată mai sus.
În ceea ce privește fast-food-ul, vedeta a recunoscut deschis că nu se poate abține de la shaorma și pizza.
„Dacă fast-food înseamnă shaorma și pizza, atunci răspunsul este da.”, a concluzionat vedeta.
Sursă foto – Facebook