Test psihologic | Felul în care îți ții mâinile încrucișate scoate la iveală un secret nebănuit despre tine

  • Publicat:

Pentru ziua de marți, 14 mai, CSID vă prezintă un alt fel de test! Tot ce trebuie să faceți este să dezvăluiți cum țineți mâinile încrucișate. În acest mod, veți afla secrete nebănuite despre personalitatea voastră. 

Cel mai tare test psihologic al zilei

Îți încrucișezi brațul drept peste stânga sau este brațul stâng peste dreapta? Aflați mai jos dacă aveți o natură mai analitică și logică sau o personalitate mai intuitivă și creativă, bazată pe stilul dvs. de încrucișare a brațelor.

Începeți prin a vă încrucișa pur și simplu brațele și țineți cont dacă brațul drept este peste stânga sau dacă brațul stâng este peste dreapta. În mod interesant, studiile sugerează că testele de personalitate bazate pe trăsăturile și comportamentele corpului, cum ar fi modul în care stai, stai, mergi, vorbiți, mănânci sau chiar îți încrucișezi brațele, pot oferi informații despre trăsăturile tale de personalitate, scrie jagranjosh.com. 

Limbajul secret al mâinilor încrucișate

Mâna dreaptă peste brațul stâng

Dacă îți încrucișezi brațul drept peste brațul stâng, sugerează că ești în acord cu sentimentele și emoțiile tale, dar nu ești ușor influențat de ele. Această încrucișare specială a brațului indică faptul că creierul tău este responsabil de logică și organizare, adică preia conducerea personalității tale. În consecință, abordezi viața cu sârguință și o mentalitate metodică, preferând să abordezi problemele cu raționalitate mai degrabă decât cu impulsivitate.

Luarea deciziilor nu este puternic influențată de intuiție sau de emoțiile trecătoare. În schimb, tindeți spre analiza logică, defalcând problemele pas cu pas, mai degrabă decât să te bazezi pe sentimente. Această înclinație logică se corelează adesea cu un IQ ridicat și o inteligență ascuțită, permițându-vă să prosperați în domenii care necesită abilități analitice. Fie că este vorba despre rezolvarea puzzle-urilor, dezlegarea de ghicitori, scrierea de numere, navigarea prin concepte științifice sau navigarea prin relații diplomatice, puterea ta constă în capacitatea ta de a gândi critic și de a raționa logic.

Citește și: Test de logică | Găsiți greșeala din această imagine! Geniile reușesc în 5 secunde

Brațul stâng peste mâna dreaptă

Dacă îți încrucișezi brațul stâng peste cel drept, înseamnă că deții un nivel ridicat de inteligență emoțională și abilități cognitive puternice. Cunoscut pentru creativitatea ta, intuiția și profunzimea emoțională, acest gest indică dominația în creierul tău drept, sugerând că deseori pui sentimentele primele față de logica în situațiile vieții. Deși nu respingi complet logica în luarea deciziilor, ai tendința de a-ți urma instinctele și sentimentele.

Sunteți foarte adaptat la climatul emoțional din jurul vostru, care este atât o forță, cât și, uneori, o potențială sursă de stres. Există situații în care emoțiile intense îți pot tulbura capacitatea de a-ți comunica gândurile în mod clar sau de a acționa pe baza cunoștințelor faptice. Acesta este motivul pentru care eforturile artistice, cum ar fi pictura, dansul, muzica sau actoria pot fi deosebit de împlinitoare pentru tine, oferind puncte de vânzare unde îți poți aduna gândurile pentru a da sens lucrurilor și, de asemenea, te ajută să-ți exprimi în mod creativ gândurile și sentimentele.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: