Test de logică | Găsiți elefantul din cameră! Geniile îl văd în cel mult 7 secunde

  • Publicat:

Este vineri, așa că să înceapă distracția de weekend! CSID vă propune pentru ziua de 24 mai 2024 un nou test de logică, care să vă testeze atenția la detalii. Găsiți elefantul din cameră! Geniile îl văd în cel mult 7 secunde. Să-i dăm drumul! 

Testul de logică al zilei de vineri, 24 mai 2024

Testele cu imagini sunt grozave pentru testarea abilităților calitative și cantitative. Ziua de vineri vine cu un test de logică, iar tot ce aveți de făcut este să găsiți elefantul ascuns din cameră. Doar cei cu o privire ageră îl pot descoperi în mai puțin de 10 secunde.

Acest test de logică este conceput special pentru a evalua abilitățile de observație, concentrare și recunoaștere a modelelor. Deși pare simplu la prima vedere, nu este deloc așa. Mulți internauți s-au chinuit să descopere elefantul ascuns printre ursuleții koala, notează jagranjosh.com. 

Unde se află elefantul?

În timp ce unii pot găsi elefantul în 7 secunde, alții pot avea nevoie de mai mult timp și concentrare pentru a rezolva testul. Dacă tot nu ați reușit să-l găsiți, vă arătăm noi rezolvarea mai jos. Elefantul se regăsește în stânga imaginii!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: