Mărturii ÎN LACRIMI la nici o lună de la moartea marelui actor Costel Constantin. „Fratele meu vitreg a OMIS să mă anunțe”

Tudor Constantin, fiul marelui actor Costel Constantin, este invitatul celui mai recent episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene".
  • Publicat:
Mărturii ÎN LACRIMI la nici o lună de la moartea marelui actor Costel Constantin. „Fratele meu vitreg a OMIS să mă anunțe
Mărturii ÎN LACRIMI la nici o lună de la moartea marelui actor Costel Constantin. „Fratele meu vitreg a OMIS să mă anunțe"

Tudor Constantin, fiul marelui actor Costel Constantin, este invitatul celui mai recent episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”. „Uriașul din Carpați”, așa cum este el supranumit de iubitorii rugby-ului românesc, i-a povestit jurnalistului cum au arătat ultimele clipe din viața tatălui său și a discutat despre cum acesta și-a găsit pacea înainte de a pleca dintre noi.

„Eu cred că s-a stins împăcat. Era un tip extraordinar, foarte puternic și un actor nemaipomenit,” a spus Tudor.

Tocmai dimensiunea gigantică a talentului cu care a fost înzestrat tatăl său l-a determinat pe Tudor Constantin să aleagă un alt drum profesional, unul diametral opus, am putea spune:

„Nu a existat preocuparea de a mă îndrepta spre actorie, nu. În primul rând pentru că-mi era tot timpul teamă să nu mă compare nimeni cu Costel, cu un actor fabulos,” a explicat Tudor Constantin, în exclusivitate, la Altceva cu Adrian Artene.

De departe, însă, cel mai mare regret al lui Tudor Constantin, în raport cu dispariția tatălui său, a fost acela că nu a avut prilejul să-l vegheze în ultimele lui clipe. Conform declarațiilor lui Tudor, vestea decesului tatălui său nu a venit din partea fratelui vitreg, medic la spitalul Sfântul Pantelimon, ci prin intermediul altor persoane. Acesta a explicat că a fost anunțat de persoane din afara cercului familial, respectiv de o fostă colegă.

„M-au anunțat alții, m-a anunțat o fostă colegă. Vlad nu m-a anunțat, probabil că a omis”, a declarat el.
„Da, sunt convins că Vlad a avut foarte mare grijă de el. Recunosc că acum, la rece, regret că nu m-a sunat măcar cu câteva ore înainte,” a conchis Tudor Constantin.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: