Regina Letizia a Spaniei, apariție neobișnuită la o ceremonie. Fără tocuri, dar cu teniși de aproape 1000 de lei

Regina Letizia a participat la ceremonia de închidere a celei de-a XVI-a Ediții a Apelului pentru Proiecte Sociale organizată de Banca Santander în Madrid.
  • Publicat:

Regina Letizia a participat la ceremonia de închidere a celei de-a XVI-a Ediții a Apelului pentru Proiecte Sociale organizată de Banca Santander în Madrid.

Ce a purtat Regina Letizia a Spaniei la o ceremonie

În fiecare an, Banca Santander donează bani pentru mai multe proiecte sociale din programul lor „Euro din salariul tău”, în cadrul căruia pentru fiecare euro donat de angajații băncii, entitatea contribuie cu încă unul, cu scopul de a promova proiecte care îmbunătățesc societatea.

Anul acesta, ceremonia de premiere a onorat șaisprezece proiecte în cinci categorii: persoane în vârstă, cooperare internațională, dizabilitate, incluziune socială și sănătate.

Regina Letizia, discurs emoționant

În discursul ei, Regina Letizia a spus: „Mulțumesc, mulțumesc tuturor celor care se gândesc la alții, celor care se implică pentru ca schimbarea să fie reală, pentru ca o persoană cu sindrom Down să obțină un loc de muncă stabil, pentru ca cei care suferă de alte afecțiuni să aibă speranță și să existe cercetare, mai multă cercetare, pentru ca un tânăr vulnerabil să se simtă primit, pentru ca un copil cu o boală neurologică să aibă tot sprijinul de care are nevoie la școală, pentru ca o fată care a supraviețuit cancerului să nu petreacă restul vieții purtând și consecințele pe care acest cancer le-ar fi putut avea, pentru ca o mamă sau un îngrijitor, de multe ori ambele în același timp, să aibă o pauză, pentru ca un bătrân sau o bătrână să simtă că nu sunt singuri și că nu sunt abandonați. Mulțumesc.”

Regina Letizia a purtat costumul ei Bleis cu adidașii Vivobarefoot în valoare de 900 de lei. Majestatea Sa și-a asortat ținuta cu cerceii de la Alhaja Cult Store și inelul Coreterno.

Foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”