Nicole Kidman s-a jucat cu mințile bărbaților pe covorul roșu! A purtat o rochie culoarea pielii și a dat impresia că este complet goală

Nicole Kidman, Joey King și Zac Efron au fost prezenți la premiera din Los Angeles a filmului A Family Affair.
  • Publicat:

Nicole Kidman, Joey King și Zac Efron au fost prezenți la premiera din Los Angeles a filmului A Family Affair.

Nicole Kidman, apariție de senzație pe covorul roșu

Apariția spectaculoasă a actriței în vârstă de 56 de ani a captat toate privirile și a sucit mințile bărbaților. Vedeta a purtat o rochie în nuanță roz pal, culoarea pielii, fără bretele, cu un șliț adânc și corset. De la distanță, ai putea jura că este dezbrăcată pe covorul roșu, iar silueta ei de invidiat nu face altceva decât să îi contureze imaginea de zeiță.

Nicole Kidman, look monocromatic pe covorul roșu

Pentru a completa look-ul spectaculos, Nicole Kidman a optat pentru un choker auriu atașat de o eșarfă în jurul gâtului. Accesoriul a fost evidențiat de coafura vedetei, o coadă ponytail lejeră care i-a scos în evidență buclele aurii.

Vedeta a optat pentru o pereche de sandale cu toc, având aceeași culoare ca rochia, pentru a obține un look monocromatic. Pentru machiaj, câștigătoarea premiului Oscar a optat pentru un look peachy care i-a scos în evidență albastrul superb al ochilor.

Foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: