Alimentele pe care Andreea Esca le-a exclus complet din meniul ei | Ce consumă zilnic prezentatoarea de la PRO TV

Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 se menține într-o formă de zile mari.
  • Publicat:

De ani buni, Andreea Esca reușește să își mențină aceeași greutate ca și în tinerețe. Știrista de la PRO TV a decis să își schimbe regimul alimentar și să renunțe la anumite alimente. În plus, a scăpat de câteva kilograme pe care le avea în plus. Ce consumă zilnic celebra jurnalistă? 

Alimentele pe care Andreea Esca nu le mai consumă

Vedeta știrilor Pro TV, Andreea Esca, a dezvăluit că a reușit să dea jos în jur de 10 kilograme, după ce a renunțat la anumite alimente. În urmă cu câţiva ani, avea 64 de kg, dar nu era mulțumită. Așa că a decis să ia măsuri și să facă nişte schimbări în alimentația sa.

Ea a recunoscut că nu ține o dietă anume, ci și-a creat propriul program alimentar. Astfel, Andreea Esca a exclus complet produse făinoase, precum pâinea, pastele și pizza. Nici de dulciuri nu se mai atinge! În plus, Andreea Esca își dedică timpul pentru a face sport și exerciții în mod regulat.

Merge des la sala de sport

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii… Mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da reţeta. Și atunci vă doresc să o găsiţi, să stiţi că, dacă veţi face, dacă veţi trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului”, a spus Andreea Esca.

Afecțiunea de care suferă vedeta de la PRO TV

Mai exact, această se confruntă cu miopie. Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, are însă grijă să ascundă asta de fiecare dată când apare pe micile ecrane.

„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.

Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viața. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi ”, a dezvăluit Andreea Esca pe contul său de Instagram.

Citiți și: Care este cel mai sănătos tip de pește. Vlad Ciurea vine cu sfaturi importante: ”Cantitatea de proteine merge foarte bine pentru celula nervoasă”

Sursa foto: instagram/ facebook Andreea Esca

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”