Cum l-ar fi testat Letizia pe regele Felipe înainte de presupusa aventură cu fostul cumnat: „A fost o strategie…”

  • Publicat:

Jurnalistul Jaime Peñafiel, în vârstă de 91 de ani, a lansat o nouă carte, intitulată „Tăcerile Letiziei”, despre presupusa infidelitate a reginei Letizia.

Regina Letizia ar fi testat sentimentele regelui Felipe

Potrivit lui Peñafiel, Letizia, în vârstă de 51 de ani, și Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, au avut o relație dificilă în anii dinainte de începerea presupusei aventuri, scrie New York Post.

Autorul a susținut că regina Letizia a călătorit în Santo Domingo, în Republica Dominicană, în 2002, pentru a participa la summit-ul ibero-american, însă dorința de a fi prezentă la acel eveniment a fost justificată prin dorința de a-i testa intențiile regelui Felipe.

Câteva săptămâni mai târziu, ea ar fi călătorit și în Costa Rica, tot pentru a sta departe de partenerul ei și pentru a-i stârni interesul.

A fost o strategie, pentru că acea absență a fost un adevărat chin pentru Felipe, care era foarte îndrăgostit și care a perceput distanța ca fiind cel mai rău lucru care li se putea întâmpla. Atunci a înțeles afirmațiile poetului spaniol Loope de Vega, care spunea că începutul absenței este precum finalul vieții”, mai scrie Peñafiel în cartea sa.

Regele Felipe ar fi fost devastat de aventura soției sale

În carte, Peñafiel explică faptul că regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, „știa că Letizia îl înșela” datorită rapoartelor pe care le primea de la gărzile ei de corp, care erau obligate să informeze despre locurile unde se afla regina.

„În acea zi, Letizia a fost însoțită de garda ei de corp, care, fără îndoială, ar fi transmis un raport Ministerului de Interne sau Palatului Zarzuela”, a scris jurnalistul, adăugând că regele a fost „devastat și distrus”.

Peñafiel a susținut anterior că Letizia a fost implicată într-o aventură cu del Burgo în prima sa carte, intitulată „Letizia & I”, care a apărut în ianuarie. În aceeași lună, Peñafiel a fost eliberat de ziarul spaniol El Mundo după 20 de ani din cauza acuzațiilor sale.

El a susținut că Letizia a venit să-l vadă cu o seară înainte de nunta cu Felipe și i-ar fi cerut lui del Burgo să „nu o părăsească niciodată”.

Potrivit lui del Burgo, relația lor a continuat ani de zile și el ar avea fotografii, videoclipuri și mesaje text care să dovedească acest lucru.

FOTO: ProfiMedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”