„Metoda Anne Hathaway” pentru buze preapline și sexy. Actrița folosește o agrafă de păr VIDEO

  • Publicat:

Anne Hathaway a devenit virală după ce a dezvăluit tehnica prin care își face buzele să pară mai apetisante la filmări. Iată în ce constă aceasta!

Trucul cu agrafa de păr pentru buze mai apetisante

Actrița din Princess Diaries a explicat că în timp ce lucra la această campanie nu prea i-a plăcut cum arătau buzele ei atunci când s-a văzut pe cameră.

„Eram pe platoul de filmare și când m-am uitat la monitor am observat că buza mea superioară arată puțîn… ofilită”, a explicat ea. „Așa că i-am cerut lui Adir o agrafă.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anne Hathaway (@annehathaway)

Trucul vedetei constă în folosirea unei agrafe/ ac de păr și masarea buzelor, ca-n clipul de mai jos:

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin – Meghan Trainor

„Am făcut acest masaj ca să stimulez circulația, iar oamenii se uitau la mine de parcă aveam trei capete”, a glumit actrița.

Ea a mai ținut să ofere și un avertisment de siguranță pentru fanii ei dacă aleg să folosească un ac de par pentru a-și masă buzele, așa cum a procedat ea. „Nu exagera, nu pune prea multă presiune”, a continuat Hathaway. „Trebuie să fie un masaj blând, pe care să nu-l faci mai mult de 30 de secunde. Ai grijă să nu te intepi – dacă sangerezi, e clar că ai mers prea departe.”

Videoclipul a devenit viral, strângând peste 2 milioane de vizualizări. Vedeta a fost lăudată pentru că a vorbit pe limba celor din generația Z, de la discurs, până la modul în care clipul a fost editat.

“Anne Hathaway este în era ei de influencer”, a comentat un utilizator al aplicației.

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”