Cum faci tacâmurile să strălucească și să arate ca noi. Adaugă în apa cu care le clătești acest INGREDIENT

  • Publicat:
Cum faci tacâmurile să strălucească și să arate ca noi. Adaugă în apa cu care le clătești acest INGREDIENT

Ai crede că este suficient să speli tacâmurile cu apă și detergent, însă, în realitate, dacă vrei să faci tacâmurile să strălucească, iată ce truc trebuie să cunoști!

Cum faci tacâmurile să strălucească

Există o modalitate extrem de simplă, ieftină și rapidă care te va ajuta să redai tacâmurilor strălucirea de altă dată. Trucul a fost dezvăluit de un expert în ale bucătăriei, în emisiunea This Morning.

Lynsey, cunoscută și sub apelativul de ”Regina Curățeniei” este o prezență frecventă pe micile ecrane în Statele Unite ale Americii. Aceasta oferă sfaturi prețioase pentru toate gospodinele, iar de data asta s-a axat pe detalii care fac diferența.

De data asta, Lynsey le-a dezvăluit tuturor trucul pentru a face tacâmurile să strălucească și să arate ca noi. În plus, pentru asta nu este nevoie decât de un singur ingrediente extrem de ieftin.

”Regina Curățeniei” le garantează tuturor că doar cu bicarbonatul de sodiu pot reda strălucirea de altă dată a tacâmurilor.

Petele dispar ca prin minune

Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci praful cu apă. Astfel, va trebui să rezulte o pastă densă.

Mai departe, adaugă treptat apă până când obții o consistență ușor abrazivă. Acum, ia o cârpă moale sau o perie de dinți moale și aplică pasta de bicarbonat de sodiu pe tacâmurile murdare.

Acoperă bine toate suprafețele, după care freacă ușor obiectele cu pasta respectivă. Vei observa cum murdăria și petele sunt eliminate. În final, clătește foarte bine tacâmurile cu apă caldă și usucă-le cu o cârpă moale.

Dacă tacâmurile prezintă pete albe, acestea provin cel mai probabil de la calcar. In acest caz, fă o pastă din oțet și bicarbonat de sodiu, cu care să freci bine tacâmurile. Vei vedea imediat diferența. Acestea vor fi mult mai curate și chiar vor străluci.

Citește și: Ai rămas fără detergent de vase și teancul de farfurii din chiuvetă trebuie curățat cât mai repede? Iată ce alternative ai

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”