3 zodii care se comportă ca „fratele mai mare”

Iată trei semne zodiacale care emană cel mai mult această energie de „fratele mai mare”: ghidând, organizând și ocazional controlându-ne pe noi ceilalți cu prezența lor de încredere.
  • Publicat:
3 zodii care se comportă ca „fratele mai mare”
3 zodii care se comportă ca „fratele mai mare”

Știi că unii oameni au o abilitate naturală de a prelua controlul în orice situație? Întotdeauna există acel prieten care nu numai că planifică excursia fetelor, dar se asigură și că a împachetat sticlele de apă și ibuprofenul. Poate chiar tu ești această persoană, cineva care întruchipează ceea ce a devenit cunoscut ca „energia fratelui mai mare”. Iată trei semne zodiacale care emană cel mai mult această energie de „fratele mai mare”: ghidând, organizând și ocazional controlându-ne pe noi ceilalți cu prezența lor de încredere.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

În ciuda comportamentului lor tineresc, Gemenii au o atitudine iubitoare de distracție și de știut totul care oferă o adevărată energie de copil mai mare. Pune-i unui Geamăn o întrebare și vei primi garantat un răspuns. Îngrijorat de o pată ciudată pe pielea ta? Nu te îngrijora, au ascultat un podcast despre alunițe ciudate și ești bine. Doar să nu le ceri să te ajute să iei o decizie, pentru că acolo se termină expertiza lor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este evident, nu-i așa? Racii au energie de „mamă”. Este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că le place să invite, să inițieze și să organizeze petreceri. Racii sunt prietenii pe care îi suni când treci printr-o perioadă grea, care nu vor ezita să te invite la ei să te refaci cu gustări, vin și pături la îndemână. Scopul principal al Racului este să facă oamenii din jurul lor să se simtă confortabil și îngrijiți în acel moment. Racii, de asemenea, țin oamenii pe care îi iubesc la standarde foarte înalte. Sunt duri cu dușmanii lor și mai duri cu prietenii lor! Mergi la ei cu o problemă și vei pleca bine hrănit și cu un plan.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu puteam să fac o listă cu semne zodiacale mature, responsabile și autoritare fără să includ Capricornul. Dacă Racul este fratele mai mare care împachetează gustări și sucuri, Capricornul este fratele mai mare care îți spune să te conformezi și să înduri. Dau cele mai bune sfaturi despre ce trebuie să faci acum pentru a beneficia pe viitor.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”