Salată de cartofi cu Salam Victoria Cris-Tim

Iată o rețetă simplă și delicioasă, super fresh de vară, care conține Salam Victoria Cris-Tim, cu Eticheta Curată.
  • Publicat:
Salată de cartofi cu Salam Victoria Cris-Tim
Salată de cartofi cu Salam Victoria Cris-Tim

Salamul Victoria este un produs tradițional românesc, popular în multe rețete. Așadar, iată o rețetă simplă și delicioasă, super fresh de vară, care conține Salam Victoria Cris-Tim, cu Eticheta Curată.

Salată de cartofi cu Salam Victoria

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 200 g Salam Victoria Cris-Tim
  • 100 g castraveți murați
  • 1 ceapă roșie
  • 3 linguri maioneză
  • 2 linguri iaurt
  • 1 linguriță muștar
  • Sare și piper după gust
  • Pătrunjel proaspăt pentru decor

Mod de preparare:

Spală și fierbe cartofii în coajă până devin moi. După ce s-au fiert, scoate-i din apă și lasă-i să se răcească puțin. Curăță cartofii de coajă și taie-i în cuburi de mărime potrivită.

Taie Salamul Victoria Cris-Tim în fâșii subțiri sau alege Salamul Victoria Cris-Tim gata feliat, taie castraveții murați în cubulețe mici și ceapa roșie în rondele subțiri.

Într-un bol mare, amestecă cartofii tăiați, Salamul Victoria Cris-Tim, castraveții murați și ceapa roșie. Într-un bol mic, combină maioneza, iaurtul și muștarul. Amestecă bine până se omogenizează. Adaugă sosul obținut peste ingredientele din bolul mare și amestecă ușor pentru a nu zdrobi cartofii. Adaugă sare și piper după gust și decorează salata cu pătrunjel proaspăt tocat.

Lasă salata la frigider pentru cel puțin 30 de minute înainte de a o servi, pentru ca aromele să se întrepătrundă. Poftă bună!

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult