Denisa Nechifor: „Secretul meu stă în faptul că nu folosesc multe produse, nu fac exces de niciun fel și trucul principal, dacă poate fi numit așa, este somnul…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Denisa Nechifor atrage priviri oriunde ar merge. Nu doar că se menține într-o formă fizică extraordinară, dar aceasta are grijă și de pielea și tenul său.

Denisa ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre importanța îngrijirii pielii cât de timpuriu, lucru pe care îl face și cu fiica sa, Rania, deja adolescentă. Vedeta a a vorbit și despre creme și eficiența lor, dar și despre așteptările pe care ar trebui să le avem de la o rutină de skincare.

Denisa Nechifor, despre eficiența îngrijrii pielii

CSID: Denisa, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Denisa Nechifor: Rutina mea zilnică este foarte simplă cumva pentru că după vreo 16 ani de PR și de marketing, timp în care am lucrat cu foarte multe produse, cu foarte multe clinici de beauty, mi-am dat seama că pentru mine cel mai important este esențialul și mai mult decât suficient. Și anume curățarea foarte bine a feței, cel mai important, și hidratarea. Nu foarte mult, eu nu folosesc creme, folosesc serumuri. Și mi-am dat seama că de când nu îmi mai încarc fața cu tot felul de produse, în spatele cărora, de fapt, stă foarte mult marketing, de cele mai multe ori și atât, nu îmi mai apar tot felul de coșuri și de probleme pe ten.

(…) Tenul meu, mulțumesc Lui Dumnezeu arată foarte bine și toată lumea mă întreabă ce folosesc, dar aș putea spune că secretul meu stă în faptul că nu folosesc multe produse, nu fac exces de niciun fel și trucul principal, dacă poate fi numit așa, este somnul. Dorm mult și merg la odihnă destul de repede.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Denisa Nechifor: Mă rog, este cam mult spus, dar țin foarte mult la a avea apă termală pentru a-mi curăța fața în permanență, este foarte important pentru mine și îmi dă și o strălucire a tenului pentru că în general nu folosesc fond de ten ziua decât dacă am ceva de făcut. Iar apa termală mă ajută foarte mult. După care, bineînțeles, pun o protecție solară.

CSID:  Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Denisa Nechifor: Prefer produsele din comerț pentru că nu am răbdare. Când eram mai mică, îmi făceam acasă tot felul de măști. Acum folosesc produsele din comerț, îmi plac foarte mult produsele coreene, de exemplu. Mi se par geniale.

(…) Folosesc mult măști și, în ceea ce privește produsele, folosesc doar dermatocosmetice, merg pe produse profesionale.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Denisa Nechifor: Am învățat foarte multe de-a lungul timpului, desigur. Cel mai important este acela, repet, de a avea tenul curat, de a face un tratament facial înainte de a aplica tot felul de produse. Deci, dacă tot folosim produse de calitate, trebuie să avem și tenul de așa natură pentru că degeaba folosești produse bune dacă tenul tău este încărcat, dacă porii tăi sunt sufocați.

(…) Numărul 2, curățarea foarte riguroasă a feței, dimineața și seara, lucru pe care l-am implementat și în ceea ce privește educația fetei mele pentru că este și ea deja adolescentă și avem foarte mare grijă de ten.

(…) Și apoi, la fel de important, folosirea produselor de machiaj potrivite tenului tău, culorii pielii, tipului de ten, etc. Și de când mi-am dat seama ce îmi place, merg pe principiul less is more, un machiaj cât mai fin, dacă te ajută trăsăturile feței, un machiaj care să îți evidențieze trăsăturile.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Denisa Nechifor: Dar nu este necesar! Niciodată nu s-a pus problema ca pentru a arată bine, să cheltuiești nu știu ce suma. Pur și simplu te duci la farmacie, îți iei minimul de produse dermatocosmetice sau dermatologice. Fie poți merge direct la dermatolog, sunt creme care costă 5 lei pentru ten sau, nu știu, 20 de lei și apoi un rimel drăguț, un balsam de buze și n-avem niciun fel de problemă în a arăta foarte bine. 🙂

Citește și: Denisa Nechifor, despre intervenția cu celule stem: „Am avut niște dureri atât de mari încât nu m-am mai putut deplasa” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @denisanechifor10

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”