Mădălina Apostol: „Îngrijirea cu produse de calitate este extrem de importantă, însă fără hidratare corectă, eficiența lor scade considerabil…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Este mamă a trei minuni de copii, o gospodină desăvârșită și promoveazã un stil de viaţă sănătos. Mădălina Apostol, căci cu ea am avut ocazia să vorbim, ne-a oferit azi sfaturi prețioase de sănătate şi frumuseţe prin exemplul propriu.

Mădălina Apostol, cele mai utile sfaturi de beauty

CSID: Mădălina, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Mădălina Apostol: În primul rând, pot spune despre mine, că încă din perioada adolescenței am început o rutină de skincare foarte bine pusă la punct, fiind ajutată de cosmeticiană mea de atunci și până astăzi (aceeași cosmeticiană). Trucul în această perioadă și nu numai este hidratarea. Bineînțeles că îngrijirea cu produse de calitate este extrem de importantă, însă fără hidratare corectă, eficiența lor scade considerabil.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Mădălina Apostol: Nu aș putea merge nicăieri în lume fără setul meu de îngrijire, dar dacă trebuie să aleg doar un produs, acela ar fi uleiul de curățare a tenului, pe care îl folosesc dimineața și seara.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Mădălina Apostol: Sunt sigură că multe produse home made sunt foarte bune, însă eu am folosit produse din comerț, produse fabricate în Franța, Elveția, iar de un an îmi plac foarte mult produsele japoneze.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Mădălina Apostol: Locul al treilea: când vrei să arăți specială și originală, adopta un make up extrem de light.

Locul al doilea: pregătește foarte bine tenul înainte de make up.

Locul întâi: odihna, hidratarea și rutina de skincare, dacă sunt respectate cu sfințenie, vei străluci ca un super star. 🙂

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Mădălina Apostol: Ca să arăți impecabil, nu trebuie să cheltuiești o suma enormă. Ai nevoie de trei lucruri: multă apă, vitamina C cât cuprinde și crema de protecție solară.

Citește și: Mădălina Apostol, despre problemele medicale care i-au marcat viața: „Am ajuns la spital cu convulsii și complet inconștientă” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @madalina_elena_apostol

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”