Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Când a deschis-o, a încremenit de spaimă! Ce se afla în spatele acesteia

  • Publicat:
Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Când a deschis-o, a încremenit de spaimă! Ce se afla în spatele acesteia

Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Ce a găsit în spatele său l-a speriat teribil. Întreaga experiență a fost dezvăluită pe o rețea de socializare, unde proprietarul imobilului a spus și cum s-a încheiat evenimentul.

Un bărbat a achiziționat o locuință care avea o încăpere neștiută

În timp ce explora noua locuință, nu mică a fost surpriza omului atunci când a descoperit o ușă secretă, închisă cu 20 de șuruburi mari. Având o asemenea imagine în față, omul a început să fie din ce în ce mai curios să descopere ce se află în spatele ușii.

După numeroase eforturi, omul a deschis ușa și a fost la un pas să ajungă la urgențe, la spital, din cauza sperieturii pe care a tras-o. Motivul? Când ușa s-a deschis, bărbatul a dat cu ochii de ceea ce părea să fie un „omuleț verde” bizar, cu cusături pe față. Era vorba de o sperietoare de ciori. Complet inofensiv, așadar.

„Am scăpat tot ce aveam în mână, am căzut și aproape că am făcut pe mine de frică, nu mi-am mai putut coordona mișcările”, a spus el, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Scarecrow

Așadar, a găsit un costum de Halloween, complet inofensiv. Cel mai probabil vechiul proprietar a vrut să îi facă o farsă acestuia, lucru de care se pare că au mai avut parte și alte persoane după achiziționarea unui spațiu nou.

„Aș fi murit”„Cred că cineva s-a amuzat copios” sau „Să ai răbdare să faci așa ceva, ăsta da umor”, sunt doar o mică parte dintre comentariile pe care le-a primit bărbatul care s-a panicat când a găsit sperietoarea de ciori.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”