Cum o cheamă pe femeia cu cel mai lung nume din lume. Certificatul ei de naștere măsoară 60 de centimetri

  • Publicat:
Cum o cheamă pe femeia cu cel mai lung nume din lume. Certificatul ei de naștere măsoară 60 de centimetri

O americancă are cel mai lung nume din istorie. Acesta conține 1.019 litere, iar certificatul de naștere măsoară mai mult de jumătate de metru. Mai exact, 60 de centimetri.

Femeia cu cel mai lung nume din lume are un certificat de naștere de aproape un metru

Sandra Williams și-a dorit ca fiica ei să fie specială și să ajungă într-o zi în Cartea Recordurilor. Astfel, a decis să-i dea cel mai lung nume din istorie, acesta conținând 1.019 litere.

Inițial, micuța a purtat numele Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth Williams. Mama sa a decis însă că nu este suficient de lung.

„Trebuia să fac ceva pentru a bate un record din Cartea Recordurilor Guinness. Trebuia să mă asigur că numele ei va fi unic. Nu am vrut ca numele ei să fie ca al altora”, a declarat femeia, Sandra, în cadrul unei emisiuni realizate de Oprah Winfrey din 1997.

În cele din urmă, după schimbarea finală, numele complet este: Rhoshandiatellyneshiaunneveshenkescianneshaimondrischlyndasaccarna erenquellenendrasamecashaunettethalemeicoleshiwhalhinive’onchelleca undenesheaalausondrilynnejeanetrimyranaekuesaundrilynnezekeriakenv aunetradevonneyavondalatarneskcaevontaepreonkeinesceellaviavelzad awnefriendsettajessicannelesciajoyvaelloydietteyvettesparklenesceaund rieaquenttaekatilyaevea’shauwneoraliaevaekizzieshiyjuanewandaleccian nereneitheliapreciousnesceverroneccaloveliatyronevekacarrionnehenriet taescecleonpatrarutheliacharsalynnmeokcamonaeloiesalynnecsiannemer ciadellesciaustillaparissalondonveshadenequamonecaalexetiozetiaquani aenglaundneshiafrancethosharomeshaunnehawaineakowethauandavern ellchishankcarlinaaddoneillesciachristondrafawndrealaotrelleoctavionne miariasarahtashabnequckagailenaxeteshiataharadaponsadeloriakoentesc acraigneckadellanierstellavonnemyiatangoneshiadianacorvettinagodtaw ndrashirlenescekilokoneyasharrontannamyantoniaaquinettesequioadauri lessiaquatandamerceddiamaebellecescajamesauwnneltomecapolotyoaj ohnyaetheodoradilcyana.

În momentul în care emisiunea a fost difuzată pentru prima dată, realizatorii au fost nevoiți să creeze o grafică specială doar pentru a afișa numele tinerei pe ecran.

Clipul cu tânăra a făcut înconjurul lumii

Chiar dacă episodul din Oprah Winfrey Show despre cel mai lung nume din lume înscris pe un certificat de naștere a fost difuzat în 1997, acesta a devenit viral online în 2019, când a fost încărcat pe canalul OWN YouTube, unde a fost vizionat de peste opt milioane de ori. De atunci, a făcut „înconjurul lumii” online.

Interesant este faptul că recordul Guinness pentru cel mai lung nume de familie din lume fusese stabilit de un tipograf din Germania, al cărui nume de familie era format din 747 de litere.

Citește și: În Cartea Recordurilor, la 58 de ani. A stat 4 ore și jumătate în plank

FOTO:  captura Youtube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: