De ce boală suferă Pink! Fanii s-au arătat îngrijorați de starea de sănătate a artistei. Ce spun medicii

  • Publicat:
  • Actualizat:

Pink, pe numele său real Alecia Beth Moore, suferă de o boală despre care nu se dezvăluie nimic încă și din cauza căreia artista a fost nevoită să își anuleze în ultima clipă concertul din Berna, Elveția. Fanii se arată îngrijorați de starea de sănătate a lui Pink.

De ce boală suferă Pink!

„Fac tot ce pot pentru a mă asigura că pot performa pentru voi în fiecare seară, dar după consultarea cu medicul meu și explorarea tuturor opțiunilor disponibile, mi s-a recomandat să nu continui cu spectacolul de mâine”, a scris artista pop, în vârstă de 44 de ani, marți, pe Instagram, alături de o fotografie alb-negru cu ea pe scenă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

Fanii, îngrijorați de starea de sănătate a lui Pink

Însănătoșire grabnică” / „multe gânduri bune și vibrații de vindecare”… au fost doar cateva dintre mesajele pe care internautii i le-au lasat in comentarii lui Pink.

Un fan îngrijorat chiar a scris sub postarea de pe Instagram a lui Pink: „Ne vei anunța la timp dacă concertul din Copenhaga va fi anulat? Trebuie să anulez hotelul la timp”. Un altul a adăugat: „Nu, niciodată nu anunță la timp. Mulți dintre noi am pierdut mii pe hoteluri și AirBnB-uri.”

Pink, supusă unui examen medical amănunțit

Echipa artistei a publicat și o declarație care apare atunci când se încearcă achiziționarea biletelor pentru spectacolul de pe stadionul Wankdorf din Berna. Aceasta dezvăluie că Pink a fost sfătuită de medic să nu cânte.

„Din cauza unei afecțiuni și după un examen medical amănunțit, spectacolul trebuie să fie anulat pentru bunăstarea artistei. Din păcate, concertul nu poate fi reprogramat din cauza programului turneului în curs. Biletele pot fi returnate la locul de cumpărare. Regretăm profund circumstanțele și vă mulțumim pentru înțelegere. Îi dorim lui Pink o recuperare rapidă și completă”, se arată în mesaj.

Citește și: Pink, la un pas de moarte, după supradoză. „Luam droguri și vindeam droguri”

FOTO: PROFIMEDIA
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: