Cum a ajuns acest tânăr unchiul propriului său fiu. Ce s-a întâmplat, de fapt

După ani de încercări eșuate și frustrări în căutarea unui donator de spermă, Adam a decis să le ofere ajutorul său.
  • Publicat:
Cum a ajuns acest tânăr unchiul propriului său fiu. Ce s-a întâmplat, de fapt

Adam Zayden, un tânăr de 25 de ani, și-a manifestat dragostea frățească într-un mod remarcabil, oferindu-i surorii sale Jade, în vârstă de 29 de ani, darul de a avea propria familie. El a devenit donator pentru cumnata sa.

În căutarea unui donator

Pentru Jade și soția ei, Eefje, în vârstă de 30 de ani, perspectivele de a găsi un donator erau destul de sumbre. Încercau să rămână însărcinate încă din 2018, însă procesul devenea din ce în ce mai frustrant. Adam, fiind un sprijin constant pentru cuplu, a ascultat cu empatie eforturile lor disperate de a-și întemeia o familie. După trei ani de frustrare, Adam le-a făcut o ofertă neașteptată.

„Au devenit atât de frustrate cu procesul de donare – părea pur și simplu corect și ‘ușor’ să fac acest lucru,” a declarat Adam, un influencer pe rețelele sociale din Newham, Londra, pentru South West News Service. „Întregul proces m-a apropiat mult mai mult de sora mea și de partenera ei.”

Jade, cercetător, și Eefje, medic veterinar, erau determinate să aibă un copil biologic.

„Au început practic să ‘caute’ un donator,” a povestit Adam, explicând că polița lor de asigurare din Amsterdam, unde cuplul locuiește în prezent, nu acoperă inseminarea artificială – ceea ce face ca căutarea unui tată să fie „destul de extinsă”.

Situația a fost agravată de faptul că mulți dintre donatorii disponibili insistau să conceapă copilul „pe cale naturală”, adică prin act sexual, în loc de inseminarea intracervicală (ICI), unde sperma bărbatului este introdusă în cervixul femeii cu ajutorul unui dispozitiv asemănător unei seringi.

Un astfel de candidat și-a încălcat chiar și contractul de donare.

„S-a întors și a spus că vrea să facă lucrurile ‘pe cale naturală’,” a spus Adam. „Voia să doarmă cu cumnata mea – ceea ce nu era niciodată în planurile lor.”

Jade a descris căutarea drept un „montagne russe emoțional”. „Te deschizi în cele mai vulnerabile momente,” a spus ea pentru South West News Service. „Practic, inviți străini în viața ta. Apoi depinzi de acești străini pentru a-ți îndeplini unul dintre cele mai mari visuri.” Eefje a adăugat, „De asemenea, te expui la multă ură. Fie că împărtășești experiența ta, fie doar în general, în timp ce cauți un donator.”

Sătule de donatorii neserioși, cuplul s-a adresat în cele din urmă lui Adam cu rugămintea lor.

Unchiul este, de fapt, tatăl

„Glumiseră înainte despre faptul că eu aș putea să le donez, dar nu realizasem că erau deschise la asta,” a amintit Adam.

Pentru el, a fost una dintre cele mai ușoare decizii pe care le-a luat vreodată.

În iunie 2022, testul de sarcină al lui Eefje a ieșit în sfârșit pozitiv. Bebelușul lor s-a născut pe 18 martie 2023.

„Sunt unchiul lui, dar sunt cunoscut drept ‘bibi’,” a explicat Adam, acum și tatăl biologic al copilului. „Este un copil foarte fericit și vesel.”

„A fost minunat să avem pe cineva pe care îl cunoști și în care ai încredere, pentru că este o perioadă atât de emoțională,” a spus și Jade.

Sursă – https://nypost.com/2024/07/14/lifestyle/i-am-the-uncle-of-my-biological-son-donating-sperm-to-my-sister-was-the-right-thing-to-do/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”