Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu cel de-al patrulea copil al actriței: a dezvăluit și sexul bebelușului

  • Publicat:

Laura Cosoi a născut! Actrița a adus pe lume a patra fetiță. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat prima imagine cu cea mică. Fanii au felicitat-o rapid! Ce nume a primit micuța? 

Laura Cosoi a născut a patra fetiță

Așteptarea a luat sfârșit pentru Laura Cosoi! Actrița a născut. Ea a adus pe lume încă o fetiță, care va purta numele Aida. La scurt timp de la naștere, Laura Cosoi a publicat și prima imagine cu cel mai nou membru al familiei. În dreptul pozei, aceasta a scris un mesaj emoționant: ”Aida 🤍! Binecuvantarea vietii noastre! Multumim, Doamne!”

Cum a ales numele micuței

Laura Cosoi a ținut secret până în ultimul moment sexul copilului. Vedeta și soțul său, Cosmin Curticăpean, mai au trei fetițe superbe: Rita, Vera și Lara.

În urmă cu câteva luni, vedeta de 42 de ani a dezvăluit că numele celui de-al patrulea copil i-a fost sugerat într-un vis. „L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”. 

A anunțat la început de an că este gravidă

La începutul anului, pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a postat o fotografie în care își arată burtica deja proeminentă, anunțând oficial că așteaptă cel de-al patrulea copil.

”Miracolul vieții  #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Sursa foto: instagram Laura Cosoi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”