Apar noi informații în cazul dentistei găsite fără suflare în cabinetul său din Brăila! Criminaliștii au găsit două tipuri diferite de ADN sub unghiile Marinei Gavril. Acest indiciu aduce în prim plan un nou suspect, iar oamenii legii încearcă acum să afle adevărul despre moartea acesteia.
Au trecut mai bine de două săptămâni moartea violentă a doctoriței din Brăila, dar anchetatorii nu au reușit încă să afle mobilul crimei. Nu au găsit nici arma folosită, iar principalul suspect nu a recunoscut nimic la audieri. Continuă perchezițiile și noi verificări la dosar. Poliţiştii au precizat că ea avea urme de violenţă pe corp și că ar fi fost ucisă în doar 33 de secunde.
Între timp, medicii legiști au identificat două tipuri diferite de ADN: cel al suspectului principal din dosar, care se află deja în spatele gratiilor, în arest preventiv, și cel de-al doilea ADN, al unei persoane de sex masculin, notează România TV. Momentan, anchetatorii cred că dentista ar fi fost ucisă dintr-un motiv extrem de simplu, și anume refuzul de a plăti taxa de protecție.
„Sub unghiile victimei a mai fost găsit încă un ADN, în afară de cel al suspectului principal, putem aprecia faptul că a mai fost un contact cu încă o persoană. La momentul actual nu putem aprecia că o probă este mai importantă decât cealaltă, probele trebuie să fie luate în totalitatea lor. Sunt sigur că s-a recoltat proba ADN de sub toate cele zece degete, zece unghii. Nu cred că și-a permis cineva să recolteze doar de sub 1 sau de sub 2 degete”, a precizat colonel în rezervă Cătălin Chivu, fost șef IPJ Brăila.
Suspectul principal din acest dosar le-a dezvăluit polițiștilor că dentista l-ar fi consultat fără mănuși, pentru a se uita la una dintre măselele sale. În același timp este așteptată și clonarea telefonului mobil al Marinei, pentru a analiza ce mesaje și ce apeluri a primit sau a dat în ultimele ore din viață. Telefonul acesteia nu a fost găsit nici până în aceste momente. De asemenea, se așteaptă și o expertiză asupra hainelor pe care le-a purtat suspectul principal în ziua crimei, pentru a se stabili dacă există probe ADN care să aparțină femeii.
Sursa foto: Facebook