O americancă a fost găsită legată într-o pădure din India. Femeia susține că a supraviețuit fără apă și mâncare 40 de zile / VIDEO

  • Publicat:
O americancă a fost găsită legată într-o pădure din India. Femeia susține că a supraviețuit fără apă și mâncare 40 de zile / VIDEO

O americancă în vârstă de 50 de ani, a fost descoperită în urmă cu o săptămână în pădurile dese din districtul Sindhudurg, în vestul Indiei, după ce strigătele ei de ajutor au fost auzite de un cioban, care a alertat poliţia. Povestea pe care a spus-o aceasta medicilor este una de-a dreptul incredibilă.

Femeia, legată cu un capăt de lanţ de un picior şi cu celălalt capăt de un copac, era deshidratată şi înfometată, starea sa de sănătate fiind precară.

A fost transportată de urgența la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar vineri, când starea ei fizică s-a îmbunătățit, a fost transferată la un centru psihiatric pentru tratament suplimentar, au declarat medicii care o tratează pentru BBC.

A supravieţuit fără apă şi mâncare timp 40 de zile

Potrivit organelor de poliție, americanca se numește Lalita Kayi, are 50 de ani și a fost dansatoare de balet la viața sa. S-a mutat în India în urmă cu 10 ani pentru a studia yoga și meditație în regiunea Tamil Nadu. Aici a cunoscut un bărbat cu care s-a căsătorit, cel despre care acum spune că a abandonat-o legată în pădure, lăsând-o fără hrană și fără apă.

Soțul cu pricina este în continuare căutat de poliție, însă medicii susțîn că și femeia prezintă probleme psihice, astfel că nu se poate stabili cât de reale sunt acuzațiile acesteia.

Lalita Kayi, care inițial nu putea vorbi, a comunicat cu poliția și cu medicii scriind declarații pe un carnețel. Ea și-a învinuit soțul că a legat-o de copac și a susținut că a stat fără apă și mâncare timp de 40 de zile. De asemenea, a afirmat că i s-a administrat o „injecție pentru psihoză extremă”, care i-a blocat maxilarul și a împiedicat-o să bea apă, și că a trebuit să i se asigure alimentația intravenos.

Poliția a deschis un dosar de cercetare pentru tentativă de omor împotriva soțului ei și a trimis echipe în Tamil Nadu, Goa și Maharashtra pentru a investiga cazul. Deocamdată, nu s-au stabilit soluții pentru șocant.

Citește și: I-a turnat zilnic soțului înălbitor în cafea. Ce s-a întâmplat cu bărbatul la scurt timp / VIDEO

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”