Meghan și Harry au pregătit un nou plan. Mișcarea ce va aduce din nou tensiuni în relația cu Familia Regală Britanică

  • Publicat:

În urmă cu doar patru ani, Prințul Harry, alături de soția lui, Meghan Markle, a făcut anunțul șocant că se îndepărtează de îndatoririle sale regale din Marea Britanie. Scopul acestei distanțări era începutul unei noi vieți în America.

Într-o întorsătură de situație, cuplul a revenit recent în spațiul public pentru a-și anunța planurile de viitor, și anume un turneu în Columbia. Acest fapt i-a făcut pe apropiații Casei Regale să-și ridice niște semne de întrebare.

Mișcarea care va aduce din nou tensiuni în Familia Regală Britanică

Cuplul și-a exprimat dorința de „intimitate” și „spațiu” pentru a-și crește fiul, pe Archie. Plecarea acestora a fost marcată de o dispută foarte mediatizată cu Familia Regală, după cum relatează express.co.uk.

Turneul din Columbia, fără date clare

În timp ce detaliile turneului lor rămân confidențiale, Meghan și Harry petrec timp de calitate cu copiii lor, Archie și Lilibet.

A fost confirmat faptul că Prințul Harry și Ducesa de Sussex vor vizita Bogota și regiunile de coastă din Columbia. Această escapadă va avea loc grație unei invitații oficiale din partea vicepreședintelui țării, Francia Marquez.

Mai mult, o sursă apropiată celor doi a ieșit în presă și a vorbit despre entuziasmul familiei Sussex privind călătoria. Sursa susține faptul că, pentru Meghan, această călătorie face parte dintr-un plan mai amplu de a schimba percepția negativă despre ea: „Meghan vede acest turneu în Columbia ca pe șansa ei de a dovedi lumii ce mare vedetă este și cât de mult îi duce lipsa Familia Regală” a declarat sursa.

„În acest moment, Familia Regală duce lipsă de reprezentanți. De asemenea, se știe că toți vor fi cu ochii pe ea pentru a vedea cum se descurcă și ce primire vor avea. Meghan vrea să fie văzută ca mult mai mult decât o celebritate de la Hollywood. Simte că a face turnee o pune într-o lumină bună”, mai crede sursa, potrivit express.co.uk.

Nimeni nu vrea sa lucreze cu Meghan și Harry

Noul șef de personal al Prințului Harry și al lui Meghan Markle a demisionat după doar trei luni, pe fondul multor intrigi, acest fapt petrecându-se chiar în ajunul „turneului lor aproape regal” în Columbia.

Josh Kettler, despre care se crede că este american, lucrase anterior pentru firma Cognixion, un producător de echipamente medicale. „Josh Kettler nu mai lucrează pentru ei”, a declarat o altă sursă din California, citată de Daily Mail.

FOTO: PROFIMEDIA | SURSE: Daily Mail, Express

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”