„Am plecat din spital cu zâmbetul pe buze!”. Povestea unei femei

Cele nouă luni de sarcină se apropie de final și te gândești tot mai mult la momentul în care o să îți ții bebelușul în brațe. În această perioadă apar foarte multe întrebări inclusiv despre modul în care o să alegi să naști, dacă o să fie o naștere naturală sau prin operație cezariană.
  • Publicat:
„Am plecat din spital cu zâmbetul pe buze!”. Povestea unei femei
„Am plecat din spital cu zâmbetul pe buze!”. Povestea unei femei

Cele nouă luni de sarcină se apropie de final și te gândești tot mai mult la momentul în care o să îți ții bebelușul în brațe. În această perioadă apar foarte multe întrebări inclusiv despre modul în care o să alegi să naști, dacă o să fie o naștere naturală sau prin operație cezariană.

Nașterea naturală oferă multiple avantaje atât pentru mamă, cât și pentru copil, fiind metoda cea mai  recomandată de aducere pe lume a bebelușului, atunci când nu există contraindicații medicale. Nașterea naturală permite o recuperare mai rapidă și mai ușoară comparativ cu cezariana, ceea ce face ca proaspăta mamă să se mobilizeze mai repede pentru a avea grijă de nou-născut.

Andreea este o mămică aflată la a doua sarcină. Din momentul în care a aflat că este însărcinată din nou și-a dorit o naștere pe cale naturală. În urma unei recomandări, Andreea a decis să meargă pentru monitorizarea sarcinii la Dr. Ancuța Sultan, medic specialist obstetrică-ginecologie la Spitalul Clinic SANADOR. Pe durata sarcinii, femeia a făcut mai multe ecografii de sarcină și a fost monitorizată periodic pentru a se asigura că fătul este sănătos și într-o poziție care să permită nașterea naturală. Dr. Ancuța Sultan i-a fost alături Andreei pe toată durata travaliului. În cazul său, nașterea naturală a decurs fără probleme.

”Echipa medicală de la Maternitatea SANADOR a fost extraordinară, incluzând medicul, asistentele și personalul auxiliar. Toți s-au purtat cu mare grijă și empatie, fiind foarte grijulii. Nașterea a fost rapidă și ușoară, a durat doar câteva ore, eu fiind la a doua naștere naturală. Faptul că totul a fost atât de ușor a avut un impact pozitiv asupra psihicului meu”, povestește bucuroasă Andreea.

Indiferent de modul în care se va desfășura nașterea este foarte important ca viitoarea mamă să opteze pentru un medic empatic și profesionist în care să aibă toată încrederea, dar și pentru o maternitate de top, cu personal medical pregătit să intervină în cazul unei eventuale complicații ce poare apărea în sarcină sau în timpul travaliului și nașterii. La Maternitatea SANADOR, fiecare pacientă beneficiază de o atenție deosebită din partea unei echipe medicale dedicate, formată din medici, moașe, asistente și infirmiere, care asigură suportul necesar pentru o naștere sigură și confortabilă. Fiecare membru al echipei joacă un rol esențial în asigurarea unei experiențe pozitive pentru mămici, de la monitorizarea sarcinii până la momentul nașterii și perioada postnatală.

”Nașterea naturală la Spitalul Clinic SANADOR a fost o experiență foarte plăcută, am rămas cu o impresie excelentă, astfel că am plecat din spital cu zâmbetul pe buze. Copilul mi-a fost adus ori de câte ori voiam și am beneficiat de consiliere în alăptare, am primit toate sfaturile necesare. Recunosc că aș mai fi stat câteva zile, am avut parte de liniște, de ajutor și de susținere din partea tuturor.”, povestește fericită Andreea.

Maternitatea SANADOR face parte din Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară. Bebelușii născuți la Maternitatea SANADOR beneficiază de îngrijire specializată în cadrul Secției de Neonatologie, unde sunt supravegheați de medici cu o vastă experiență. În cazul în care nou-născuții prezintă probleme de sănătate, aceștia sunt tratați în Secția de Terapie Intensivă Neonatală, dotată modern, cu echipamente performante care asigură adaptarea mai ușoară a nou-născutului la viața extrauterină. Echipa medicală este pregătită să gestioneze situațiile delicate, inclusiv îngrijirea nou-născuților prematuri sau a celor cu un scor Apgar mic, asigurându-se că fiecare copil are parte de cea mai bună îngrijire pentru a se dezvolta cât mai armonios.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”