Horoscop 20 august 2024. Scorpionii sunt atenți la micile probleme, Gemenii descoperă ceva nou

Horoscop 20 august 2024. Scorpionii sunt atenți la micile probleme, în timp ce Gemenii descoperă ceva nou.
  • Publicat:
Horoscop 20 august 2024. Scorpionii sunt atenți la micile probleme, Gemenii descoperă ceva nou
Horoscop 20 august 2024. Scorpionii sunt atenți la micile probleme, Gemenii descoperă ceva nou

Horoscop 20 august 2024. Nativii Scorpioni pot avea ceva probleme cu stomacul, motiv pentru care sănătatea lor devine o prioritate.

Horoscop 20 august 2024 pentru Berbec

„Intensitatea” nu este stilul tău, deși ar putea fi recomandată dacă începi să te simți rău în ultima vreme. De exemplu, ar trebui să iei în considerare intensificarea consumului de apă, ceva foarte recomandat în acest moment. Încearcă să îți faci un obicei din a bea câteva pahare de apă caldă înainte de cafeaua sau ceaiul de dimineață. Pentru a-ți hidrata și hrăni celulele, investește într-un storcător și prepară băuturi sănătoase din fructe și legume proaspete.

Horoscop 20 august 2024 pentru Taur

S-ar putea să experimentezi o extindere a perspectivelor într-un fel sau altul. Este deosebit de important acum să te concentrezi pe o dietă sănătoasă care să-ți hrănească atât mintea, cât și corpul. Limitează cu adevărat cantitatea de alimente procesate pe care le consumi. Poate ar fi bine să îți cureți casa de sursele nesănătoase de mâncare care te tentează în momentele slabe. Întreabă la magazinul local de produse organice dacă există un „club al fermierilor” la care poți să te alături, o modalitate economică de a avea produse organice în mod regulat!

Horoscop 20 august 2024 pentru Gemeni

Se aliniază planetele de astăzi, lucru care îți dă dorința de a descoperi ceva nou! Explorează posibilitățile care se prezintă și acordă o atenție specială reacțiilor tale emoționale la aceste oportunități. Tendința de a intelectualiza emoțiile va fi crescută. Folosește-ți abilitatea de a gândi înainte și de a anticipa cum vor impacta deciziile tale emoțiile. Este înțelept să rămâi fidel programului tău de dietă sănătoasă și exerciții fizice acum.

Horoscop 20 august 2024 pentru Rac

Ești foarte sensibil la situația planetei pe măsură ce aceasta trece prin schimbări majore în multe locuri. Susține-ți pacea interioară prin practica meditației (o plimbare lungă poate fi, de asemenea, o formă de meditație) sau prin exerciții ușoare. Dacă te simți predispus la îmbolnăvire, folosește remedii pe bază de plante preventive, cum ar fi goldenseal, echinacea și astragalus, toate ușor de găsit în magazinul de produse naturiste. Pentru a calma glanda pineală, cel mai intuitiv organ al corpului nostru, este recomandat fructul de papaya.

Horoscop 20 august 2024 pentru Leu

Reduce stresul astăzi cu un exercițiu care te înveselește. Ce faci pentru corpul tău, trebuie să faci și pentru spiritul tău. Aleargă cu un prieten sau dansează pe melodiile tale disco preferate, ceva care să-ți crească ritmul cardiac, dar și simțul umorului. Tipul de energie pe care îl avem provine în mare parte din activitățile în care alegem să ne implicăm: alege ceva care te face să zâmbești!

Horoscop 20 august 2024 pentru Balanță

Dacă ai probleme cu concentrarea, s-ar putea să ai nevoie să îți exerciți corpul și să îți odihnești mintea. Yoga Bikram este recomandată, dar nu este pentru cei slabi de inimă! Asigură-te că bei multă apă înainte și în timpul acestei practici intense. Alternativ, ai putea să ceri un masaj profund de țesuturi de la cineva de acasă. Cu cât mai lung, cu atât mai bine! Oferă-ți plăcerea și beneficiul unei experiențe fizice profund relaxante. Continuă cu efectele vindecătoare ale frunzei de salvie: fie în mâncare, fie poți folosi ulei de salvie pe piele.

Horoscop 20 august 2024 pentru Scorpion

Stomacul tău ar putea fi puțin sensibil astăzi. Folosește ceai de mentă sau de mușețel pentru a calma un stomac deranjat. Dacă nu simți că poți face exerciții, acordă-ți puțin timp pentru a face întinderi ușoare în zona abdomenului. Concentrează-ți atenția asupra procesului digestiv și mănâncă ușor: supele și legumele fierte ar oferi stomacului tău o pauză. Dacă poți folosi legume organice, aceasta este întotdeauna de preferat. Poate te va interesa să cercetezi agricultura organică pe internet pentru a afla mai multe despre cum să te hrănești fizic și spiritual.

Horoscop 20 august 2024 pentru Săgetător

Astăzi ești pregătit să îți asumi riscuri pentru a apăra ceea ce este important pentru tine. Totuși, nu te lăsa dus de val și nu uita de nevoile tale de bază. Dacă ești înclinat să fii în centrul atenției, dansul sau practicarea mișcărilor de box în public îți vor oferi antrenamentul de care ai nevoie, satisfăcând în același timp sentimentul de „îndrăzneală” pe care îl ai. Alte „provocări” pot include ceea ce mănânci. Adaugă stafide într-un preparat cu carne pe care l-ai putea găti. Sunt minunate pentru inimă și combinația de arome este surprinzătoare!

Horoscop 20 august 2024 pentru Capricorn

Trebuie să fii foarte protector cu timpul și energia ta. De prea multe ori dai altora și uiți de tine. Întoarce-te la „starea de copil” și concentrează-te pe tine astăzi. Fă ceva exerciții fizice și cere sfaturi de la un profesionist când ai nevoie. Ar fi minunat să ai o masă sănătoasă pregătită pentru tine de altcineva. Ia-o ușor astăzi.

Horoscop 20 august 2024 pentru Vărsător

Cu alinierea planetară de astăzi, vei fi deosebit de sensibil la nevoile celorlalți, cu un accent special pe familie și copii. Poate dorești să iei în considerare îmbunătățirea mediului tău de acasă într-un mod care să ofere îngrijire. Este timpul să îți modernizezi bucătăria? Ierburile sănătoase cultivate în propria ta casă sunt o modalitate minunată de a spori plăcerea de a mânca și de a găti. O simplă cutie de flori lângă fereastra bucătăriei tale este atractivă și practică. Rozmarinul, pătrunjelul și busuiocul sunt câteva sugestii.

Horoscop 20 august 2024 pentru Pești

Dacă nu ești familiarizat cu extractul de palmier pitic, este timpul să faci cunoștință cu el. S-a dovedit clinic că reduce crampele abdominale la femei și promovează sănătatea prostatei la bărbați. Durerile de spate, gât și durerile de cap pot fi atenuate, cel puțin parțial, prin creșterea cantității de apă pe care o bei și prin participarea ocazională la o clasă de yoga. Acestea sunt recomandări simple, dar profunde.

Sursa foto: Shutterstock

Sursă: horoscope.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”