Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. Cerința care i-a adus sfârșitul! Un medic a dezvăluit totul: „Injectează-mă cu una mare”

Moartea actorului Matthew Perry a fost învăluit în mister, dar acum, ancheta scoate la iveală detalii terifiante.
  • Publicat:

Firul evenimentelor a fost refăcut, astfel se știe precis ce a făcut starul în ultimele sale zile de viață.

Cum au arătat ultimele zile din viața lui Matthew Perry

În urma morții lui Matthew Perry, au ieșit la iveală detalii năucitoare. Ancheta a găsit vinovați, printre care și asistentul personal al starului, care a i-a injectat mai multe doze de ketamină, inclusiv cea care i-a adus sfârșitul. Cinci indivizi au fost arestați, iar declarațiile lor fac acum lumină.

Cronologia sfârșitului actorului din Friends a putut fi stabilită cu ajutorul extrasului din documentele nesigilate ale tribunalului federal și din investigația unui examinator medical, potrivit The Independent.

Astfel, în data de 30 septembrie, Matthew și Kenneth Iwamasa (asistentul său), s-au întâlnit cu Dr. Salvador Plasencia. Întalnirea celor trei a avut loc la casă din cartierul Pacific Palisades din Los Angeles, acolo unde Perry a primit de la medic tratamente cu ketamină pentru depresie, însă cantitatea nu a fost atât de mare pe cât și-a dorit.

Dr. Plasencia a contactat un alt prieten doctor pentru a face rost de substanță și în aceeași zi s-au întâlnit pentru patru fiole.„Mă întreb cât va plăti acest idiot”, i-a scris Plasencia lui Chavez. Ei bine, 4500 de dolari a plătit Matthew Perry, prin intermediul asistentului său, care a fost și instruit să-i facă injecțiile.

În data de 2 octombrie, asistentul lui Perry l-a contactat pe doctor cerând mai multe doze de ketamină, pe care a numit-o „Dr. Pepper”. Doi zile mai târziu, Iwamasa i-a administrat ketamină lui Matthew prima dată. Obișnuind să rămână fără fiole destul de rapid, Plasencia i-a pus pe cei doi în legătură directă cu Chavez.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”