Un tânăr din Bacău și-a cerut scuze în fața unei camere de supraveghere și a făcut flotări, după ce a furat o bancă și și-a dat seama că a fost filmat

Un tânăr din Bacău a fost filmat în timp ce, alături de trei prieteni, a furat o bancă din fața unui bloc, iar după ce și-a dat seama că a fost filmat, a adus banca înapoi, și-a cerut scuze în fața camerei și a început să facă flotări.
  • Publicat:
Un tânăr din Bacău și-a cerut scuze în fața unei camere de supraveghere și a făcut flotări, după ce a furat o bancă și și-a dat seama că a fost filmat

Cei patru tineri se aflau, sâmbătă seară, în fața unui bloc din cartierul Cornișa din municipiul Bacău. De plictiseală și din teribilism, cei patru au avut ideea de a fura o bancă.

Astfel, minute în șir, ei s-au chinuit să desfacă șuruburile care fixau banca, iar apoi au luat-o pe sus și au fugit. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 24 august 2024, la ora 20.42.

A doua zi, oamenii care locuiesc în bloc au observat că una dintre bănci lipsește, însă după câteva ore, banca a reapărut la locul ei.

Cei patru tineri, de această dată cu fețele acoperite, au adus înapoi banca, după ce și-au dat seama că au fost filmați de o cameră de supraveghere.

Unul dintre ei a fost filmat de camera de supraveghere în timp ce își cere scuze, iar imediat începe să facă flotări, notează știrileprotv.ro.

Totuși, scuzele nu au avut niciun efect, astfel că imaginile filmate au ajuns la polițiști, care au deschis un dosar penal pentru furt.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”