INNA s-a urcat pe cântar și a arătat câte kilograme are, de fapt. Fanii au rămas înmărmuriți: „Eu mă simt foarte bine cu mine…”

INNA se mândrește cu silueta pe care o are la 37 de ani. În schimb, mama sa îi reproșează că e prea slabă, la fel și unii fani din online.
  • Publicat:

Recent, după ce a postat două fotografii în care își expune silueta impecabilă în costum de baie, INNA le-a dezvăluit fanilor câteva kilograme are, de fapt. Într-o poză cu cântarul, cântăreața a spus că are 41 de kilograme. Reacțiile internauților nu au întârziat apară!

„Mama zice că sunt prea slabă! Dar nu sunt de acord”, a spus Inna pe contul personal de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

„Văzând fotografia cu cântarul, m-am simțit puțin incomod. Știu că fiecare corp este diferit, dar asta poate fi dificil pentru aceia care se confruntă cu probleme legate de imaginea corporală (…) Promovarea cântăririi poate accentua problemele legate de imaginea corporală și poate contribui la comportamente dăunătoare, mai ales pentru cei cu tulburări alimentare sau vulnerabili la acestea. Celebritățile au o influență enormă, iar concentrarea pe greutate în loc de bunăstarea generală poate transmite un mesaj greșit”, i-a comentat o admiratoare, mesaj care a fost susținut și de alți fani ai artistei.

„Cu siguranță nu ești slabă. Ai muncit foarte mult pentru a obține acest rezultat. Ești sănătoasă și într-o formă fizică de top, care merită admirată. Aceste fotografii în costum de baie ar inspira alte fete!”, a adăugat, în schimb, o altă admiratoare.

Cum se menține în formă artista

Cântăreața are mare grijă de fizicul ei, se antrenează constant, iar în ceea ce privește alimentația, are un meniu special. A renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă ‘mood-uri’ trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit INNA.

Însă a recunoscut că mai sunt momente uneori când mănâncă pește și fructe de mare. Cântăreața are un stil de viață sănătos, bazat pe fructe și legume, dar un burger vegan este binevenit după un concert intens.„Nu mai mănânc carne, doar din când în când pește și fructe de mare. Nu am mai simțit nevoia să mănânc deloc. Mănânc fructe, legume, beau fresh-uri, smoothie-uri, mănânc salate. Și, din când în când, mănânc burger vegetarian sau sushi”, a declarat ea în 2018.

FOTO: Instagram @inna

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”